Το Citroën Αmi με τελική ταχύτητα τα 61χλμ/ώρα από την εταιρεία E-Tuners

Το Citroën Αmi με τελική ταχύτητα τα 61χλμ/ώρα από την εταιρεία E-Tuners
Η εταιρία βελτίωσης αυτοκινήτου E-Tuners με τεράστια αδυναμία στα μικρά γαλλικά αυτοκίνητα, πήρε το δικό της Citroen Αmi 100% Ëlectric και το έφερε στα μέτρα της!
Με μια φόρτιση το Citroen Αmi μπορεί να καλύψει 75 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 km/h, ενώ φορτίζει ξανά μέσα σε 3 ώρες, από μια απλή παροχή των 220 V! Η εταιρία E-Tuners με πρόγραμμα #etuners Stage1 έκανε το Citroen Αmi να αγγίζει τα 61χλμ/ώρα.
Η συνεργασία της Α.Μακρής με την E-Tuners θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα αυτοκίνητα.
Με την υποστήριξη της E-Tuners, η Α.Μακρής θα διαθέτει πλέον αυτές τις πρωτοποριακές λύσεις στους πελάτες της, προσφέροντας τους έτσι τη δυνατότητα να βελτιώσουν την απόδοση των αυτοκινήτων τους και να τα προσαρμόσουν στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.
Δείτε σχετικό βίντεο εδώ.

Λίγα λόγια για την εταιρία βελτίωσης αυτοκινήτου E-Tuners
Η Etuners είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Με τη χρήση προηγμένων προγραμμάτων βελτίωσης, η Etuners αναπτύσσει λύσεις που βελτιώνουν την απόδοση των κινητήρων αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα καλύτερη οικονομία καυσίμου, μείωση των εκπομπών και βελτίωση της αξιοπιστίας τους. Αυτές οι λύσεις συμβάλλουν στην επίτευξη μεγαλύτερης απόδοσης και απόλαυσης οδήγησης για τους κατόχους αυτοκινήτων.
Η Etuners έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένες μάρκες αυτοκινήτων, όπως η Audi, η Volkswagen, η Porsche και η BMW, για να προσφέρει προηγμένες λύσεις βελτίωσης και αναβάθμισης των αυτοκινήτων τους.
Επιπλέον, η Etuners προσφέρει στους πελάτες της εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως turbochargers, αναρτήσεις και φρένα. Αυτά τα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την απόδοση των αυτοκινήτων και να εξασφαλίσουν μια απόλυτα αξιόπιστη λειτουργία τους. Με αυτόν τον τρόπο, η Etuners είναι σε θέση να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο βελτίωσης που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της για μεγαλύτερη απόδοση και απόλαυση οδήγησης.

Citroen Μακρής
Σχέση Εμπιστοσύνης
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία