Αποκλειστικό Συνεργείο από την Α. Μακρής Α.Ε. για Ηλεκτρικά & Υβριδικά Οχήματα

Αποκλειστικό Συνεργείο από την Α. Μακρής Α.Ε. για Ηλεκτρικά & Υβριδικά Οχήματα

Η Α. Μακρής Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση των υπηρεσιών της στον τομέα της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων με την κατασκευή του πρώτου αποκλειστικού συνεργείου για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα στην Ελλάδα.

Η Α. Μακρής Α.Ε. δραστηριοποιείται ως επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων SEAT, ŠKODA, CUPRA & CITROËN, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στα μοντέλα που εκπροσωπεί. Με την κατασκευή του πρώτου αποκλειστικού συνεργείου για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα στην Ελλάδα, η Α. Μακρής Α.Ε. θα παρέχει στους πελάτες της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στο χώρο της συντήρησης και επισκευής ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αγορά των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με αυξανόμενους ρυθμούς και η Α. Μακρής Α.Ε. θα είναι έτοιμη να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά. Η κατασκευή του αποκλειστικού συνεργείου για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2023 και θα λειτουργεί στην περιοχή, Αττικής.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που θα παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε αυτό τον σημαντικό τομέα. Επιπλέον, η Α. Μακρής Α.Ε. έχει δεσμευτεί να εκπαιδεύσει το προσωπικό του συνεργείου για να εξασφαλίσει ότι θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

Το αποκλειστικό συνεργείο μας θα παρέχει πλήρη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής και της συντήρησης των μπαταριών, των φρένων, του κλιματισμού, των ελαστικών και πολλών άλλων συστημάτων που αφορούν στη λειτουργία των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων. Στην Α. Μακρής Α.Ε., δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης και να τους βοηθάμε να διατηρούν τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματά τους σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Ανυπομονούμε να αναλάβουμε αυτή τη νέα πρωτοβουλία και να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Α. ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε. 
Σχέση Εμπιστοσύνης!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία