Η Α. Μακρής Α.Ε. είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Williams Ceramic Coat

Η Α. Μακρής Α.Ε. είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Williams Ceramic Coat

Η Α. Μακρής Α.Ε. είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Williams Ceramic Coat. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επιτρέπει στην Α. Μακρής Α.Ε. να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες προστασίας και φροντίδας του αυτοκινήτου με τη χρήση των προϊόντων υψηλής ποιότητας της Williams Ceramic Coat.

Το Williams Ceramic Coat είναι προϊόν κεραμικής επίστρωσης στο χρώμα του οχήματος, κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Η κεραμική επίστρωση που δημιουργείται με τη χρήση του προϊόντος είναι ανθεκτική και προστατευτική, και διατηρεί το χρώμα του οχήματος λαμπερό και ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε νέα και μεταχειρισμένα οχήματα.

Το Williams Ceramic Coat διεισδύει και δένει στους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση. Επιπλέον, το προϊόν δεν προκαλεί καμία βλάβη στο χρώμα του οχήματος και δεν αλλοιώνει την όψη του.

Το προϊόν έχει περάσει από πολλές εντατικές δοκιμασίες με απόλυτη επιτυχία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Williams Ceramic Coat είναι πιο ανθεκτικό σε διαλύτες, καιρικές συνθήκες και γενική φθορά από κάθε άλλο προϊόν προστασίας χρώματος. Και παρέχει:

  • Μεγάλη αντοχή σε βρωμιά
  • Εύκολη απομάκρυνση βρώμικων στοιχείων
  • Καθαρότερη εικόνα του αυτοκινήτου
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • 5 Χρόνια εγγύηση

Κάντε δικό σας όποιο ετοιμοπαράδοτο CUPRA επιθυμείτε και εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ την κεραμική επίστρωση χρώματος WILLIAMS.

Α. ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.
Σχέση Εμπιστοσύνης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία