Νέα συνεργασία για την Α. Μακρής. Βελτιώστε την απόδοση του οχήματός σας με τα προϊόντα της Racingline.

Νέα συνεργασία για την Α. Μακρής. Βελτιώστε την απόδοση του οχήματός σας με τα προϊόντα της Racingline.

Η Α. Μακρής ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία της με την εταιρία Racingline για βελτιώσεις οχημάτων AUDI, CUPRA, ŠKODA, SEAT & VW. Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Racingline στην Ελλάδα είναι η AG Tuning, εταιρία που δραστηριοποιείται από το 2013 στην κατηγορία Performance, Tuning.

Η εταιρία Racingline είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και τις τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της βελτίωσης οχημάτων. Η συνεργασία της με την Α. Μακρής θα παρέχει στους πελάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα οχήματά τους με τα προϊόντα της Racingline.

Οι βελτιώσεις που προσφέρονται αφορούν το VW Group και πιο συγκεκριμένα, AUDI, CUPRA, ŠKODA, SEAT & VW και περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως εισαγωγές αέρα, εξατμίσεις, κιτ αναρτήσεων, κιτ φρένων και άλλα αξεσουάρ που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να βελτιώσουν την απόδοση τους και να αυξήσουν την απόλαυση της οδήγησης.

Η Α. Μακρής είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας & Επισκευαστής Αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η συνεργασία της με την Racingline αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση στην ανάπτυξη της εταιρικής της πολιτικής για την παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Οι πελάτες της Α. Μακρής μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν τα οχήματά τους με τα προϊόντα της Racingline και να απολαύσουν μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Τα προϊόντα της Racingline είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης, και προσφέρουν αξιόπιστη και αποδοτική βελτίωση των οχημάτων.

Η Α. Μακρής και η Racingline συνεργάζονται σκληρά για να παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους και να διασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίησή τους. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις βελτιώσεις που θα επιφέρουν στα οχήματά τους οι πελάτες μας με τη χρήση των προϊόντων της Racingline.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Racingline και τη συνεργασία της με την Α. Μακρής, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

T. 2102930311E. info@a-makris.gr ‌Δ. Έβρου & Καβάλας 2-4, 11147 Γαλάτσι

35 Χρόνια Α. ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.
Το Μεγαλύτερο όνομα στην Εξυπηρέτηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία