Το SEAT Arona τώρα ετοιμοπαράδοτο στην SEAT Μακρής

Το SEAT Arona τώρα ετοιμοπαράδοτο στην SEAT Μακρής

Το SEAT Arona είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σας πάει παντού, είτε είστε εντός είτε εκτός πόλης. Τολμηρό, δυναμικό και στιβαρό, το SEAT Arona είναι ένα μικρό SUV με τολμηρή σχεδίαση και ακόμα πιο τολμηρές ιδέες.

Σε μια εποχή που τα πάντα επαναπροσδιορίζονται, έρχεται το αυτοκίνητο με την ευελιξία και τη δυναμικότητα να σας δείξει τον δρόμο. Ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε, ελάτε στην αντιπροσωπεία της SEAT Μακρής, Λεωφ. Κηφισίας 292, στο Χαλάνδρι, να δείτε και να οδηγήσετε το crossover SUV που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στη σύγχρονη ζωή.

Ξεχωριστό στιλ και βελτιωμένη απόδοση.

Νέα, πιο στιβαρή εμφάνιση με επανασχεδιασμό σε μπροστινή μάσκα, μπροστινό προφυλακτήρα και προβολείς Eco LED που δίνουν έμφαση στην επιβλητική παρουσία του. To σπόιλερ και οι ζάντες αλουμινίου προσθέτουν σπορ διάθεση και βελτιώνουν την απόδοση.

Πλήρως αναβαθμισμένο. Το στιλάτο εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με νέο μαλακό ταμπλό και τιμόνι με δέρμα Nappa. Ο φωτισμός LED γύρω από τους αεραγωγούς δίνει μια πραγματικά μοναδική αίσθηση.

Νέα οθόνη 9,2″. Με μεγαλύτερη οθόνη μπορείτε να βλέπετε και να κάνετε περισσότερα. Η νέα οθόνη SEAT με σύστημα infotainment “αιωρείται” στο ταμπλό για να έρχεται πιο κοντά στο οπτικό πεδίο σας, βελτιώνοντας την ορατότητα. Με το σύστημα πλοήγησης μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χάρτες, ηλεκτρονικές πληροφορίες κυκλοφορίας, ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής και διαδικτυακό ραδιόφωνο.

SEAT Arona: o νέος σας σύμμαχος.
Ελάτε να το δείτε στη SEAT Μακρής.

SEAT ΜΑΚΡΗΣ
Λεωφ. Κηφισίας 292, Χαλάνδρι, 15232
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία