Μεγαλύτερη και πιο τολμηρή εικόνα 

Ζήστε τη ζωή στο μέγιστο. Το νέο SEAT Ateca. Στιβαρό όπως πάντα, με καθαρές γραμμές και πιο δυναμική σχεδίαση. Ειδικά προσαρμοσμένο για τις απαιτήσεις στο δρόμο σήμερα. Για να ζήσετε τη ζωή στο μέγιστο σε αχαρτογράφητες περιοχές. 

Τεχνολογία 

Δείτε ό,τι χρειάζεστε. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων SEAT Digital Cockpit σε διάσταση 10,25’’ τώρα χωρίζεται σε τρία μέρη, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε ό,τι θέλετε με την άνεση που σας προσφέρει η θέση σας.  

Έξυπνο στον δρόμο

Χωρίς άγχος. Μόνο ικανοποίηση. Η προηγμένη τεχνολογία στο νέο SEAT Ateca επιτρέπει όλα να κυλούν ομαλά, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση και τον δρόμο.  

SEAT CONNECT 

Υπάρχει ένας κόσμος να συνδεθείτε. Με το SEAT Connect μέσα από το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης σε οθόνη 9,2’’, μένετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητο σας αλλά και το δρόμο, προσφέροντας ενημερώσεις για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ ή ακόμα και να ζεστάνει τον κινητήρα χωρίς να είστε καν εκεί. 

Αξεσουάρ 

Χώρος για όλους και όλα. Φορτώστε το και πάρτε το μαζί σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη σειρά από αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να έχετε ό,τι χρειάζεστε στη ζωή σας, μαζί σας.  

SEAT Service

Επικεντρωθείτε σε ότι έχει σημασία. Προσφέρεται με μία μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να σκέφτεστε μόνο το αύριο. Χωρίς έγνοιες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία