Θέσεις εργασίες

Υπεύθυνος/η Τμήματος Marketing

Πλήρης Απασχόληση
Ωράριο 09:00 – 18:00 (+ δύο Σάββατα το μήνα)

Σύντομη περιγραφή της εταιρείας

Η Α. Μακρής Α.Ε., -με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου- είναι  επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής των μαρκών Citroën, Cupra, Seat & Škoda, έχοντας δύο σημεία εξυπηρέτησης After Sales και πέντε σημεία Πωλήσεων στην Αθήνα. Με κυρίαρχη θέση στην αγορά του αυτοκινήτου και γνώμονα να ταράζει τα νερά εισέρχεται σε μία νέα εποχή στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες των στελεχών μας μαζί με την συνεργατικότητα των ομάδων μας είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αν πιστεύεις ότι έχεις τις προϋποθέσεις, θα χαρούμε να σε υποδεχτούμε στην ομάδα μας ως νέο μέλος!

Καθήκοντα και ευθύνες

Αναζητούμε στέλεχος Marketing για να ενταχθεί στην εμπορική μας ομάδα. Η βασική σου ευθύνη θα είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η εφαρμογή και η παρακολούθηση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την διατήρηση του υπάρχοντος πελατολογίου και την προσέλκυση νέου. Θα δουλεύεις στενά με τα τμήματα Συνεργείου, Πωλήσεων και την Εμπορική – Γενική Διεύθυνση και επιθυμούμε να διακρίνουμε ενεργητικότητα, προοδευτικότητα, ακρίβεια και συνέπεια στο έργο σου.

Στήνεις, υλοποιείς καμπάνιες μέσω newsletters, viber msgs.

Είσαι ο key manager για την συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες digital marketing. Τους παρέχεις το απαιτούμενο υλικό και συνεργάζεσαι μαζί τους στο μηνιαίο πλάνο.

Παράγεις περιεχόμενο, φωτογραφίες και βίντεο, μακέτες, σλόγκαν, για το website και το blog, για να προωθείς παροχές της εταιρείας σύμφωνα με τη στρατηγική marketing.

Παρακολουθείς τάσεις & ανταγωνισμό και κατευθύνεις εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες για εξειδικευμένες παροχές και καμπάνιες.

Διαχειρίζεσαι και επικαιροποιείς περιεχόμενο και εικόνα στο website της εταιρείας, Google My Business και τα καταστήματα, ανά εποχή και ανά brand.

Βεβαιώνεσαι για τη λειτουργικότητα των ψηφιακών μέσων (website, blog) αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την απόδοσή τους, παρακολουθώντας metrics για βελτιστοποίηση ενεργειών, και προτείνοντας νέες κατευθύνσεις.

Διαχειρίζεσαι και δημιουργείς νέα έργα μέσα σε περιβάλλον ψηφιακού μετασχηματισμού του οργανισμού.

Διαχειρίζεσαι εισερχόμενη επικοινωνία πελατών.

Διοργανώνεις εταιρικές εκδηλώσεις.

Απαραίτητη εμπειρία – γνώσεις:

Πτυχίο κατα προτίμηση σε Επικοινωνία, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά.

Επιθυμητή η εξειδίκευση γνώσεων (Diploma, MSc, certification, etc) σε θέματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Προϋπηρεσία σε Marketing / Media Management/ Digital Marketing, έμπρακτη ενασχόληση στη δημιουργία – παραγωγή περιεχομένου, στήσιμο campaigns και εμπειρία με community management.

Επιθυμητή η εμπειρία με social media ads – από την σύλληψη, τη σύνταξη, την στόχευση, μέχρι την ανάλυση αποτελεσμάτων και το optimization και η γνώση εργαλείων web & social media analytics, SEO και keyword search, MS Office.

Δεξιότητες επεξεργασίας εικόνων / φωτογραφιών, html, διαχείρισης communities και CRM/ERP συστήματος.

Εξοικείωση με πλατφόρμες για e mail marketing – Mailchimp, Routee για συνεργασία – παραγωγή περιεχομένου με φωτογραφίες, σχεδιασμό, κατηγοριοποίηση κοινών, εκθέσεις αποτελεσμάτων / απόδοσης ενεργειών.

Δυνατή χρήση & παραγωγή κειμένων σε Ελληνικά και Αγγλικά για όλη την ψηφιακή επικοινωνία. Εμπειρία στη χρήση CMS, ιδανικά WordPress.

Δεξιότητες – Προσόντα:

 • Ταχύτητα και ικανότητα να ισορροπείς & υλοποιείς πολλά έργα σε μικρούς χρόνους – υπό πίεση.
 • Αναλυτική ικανότητα, οργανωτικό πνεύμα, άνεση με αριθμούς/metrics, και διαρκής αναζήτηση για μάθηση.
 • Τεχνολογική δεινότητα – υψηλό επίπεδο γνώσης τεχνολογικών εργαλείων & μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξοικείωση με τη χρήση τους και διαρκής ενημέρωση/updating.
 • Προσανατολισμός στις λύσεις και τα αποτελέσματα.
 • Δυνατές επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδική/ός και συνεκτική/ός.
 • Δημιουργικότητα – δυναμισμός – φρέσκιες, ελκυστικές & εφαρμόσιμες ιδέες.

Προϋποθέσεις:

Γνώσεις:

 • Πλήρη εξοικείωση με H/Y (Office, Web κ.α.)
 • CorelDraw
 • Photoshop
 • InDesign
 • WordPress
 • Αγγλικά

Παροχές:

 • Ανταγωνιστικός μισθός και παροχές αναλόγως προσόντων
 • Φιλικό και δυναμικό περιβάλλον
 • Περιθώρια ανάπτυξης εργασιών και αναβάθμισης ρόλου
Κάντε αίτηση


  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία