Νέα γκάμα κινητήρων για το CUPRA Leon

Νέα γκάμα κινητήρων για το CUPRA Leon

Η CUPRA διευρύνει την γκάμα των κινητήρων για τον  βασιλιά των Leon

 • Η CUPRA μεγαλώνει την γκάμα κινητήρων του Leon για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες της
 • Η νέα γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει κινητήρες με ισχύ 150hp και 190hp
 • Οι διαθέσιμες εκδόσεις του CUPRA Leon ξεκινούν πλέον από €28.890

 

Η CUPRA ενισχύει τον βασιλιά των Leon, διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία και επιλογές για τους πελάτες.

Το CUPRA Leon αποκτά έτσι μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5TSI 150HP (με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0TSI 190HP DSG.

«Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους  πωλήσεων του»  δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το  Formentor».

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια CUPRA Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα.

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα CUPRA Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Oι νέοι αποδοτικοί κινητήρες του CUPRA Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 gr/km και μέση κατανάλωση μόλις 6 λτ/100km.

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής:

 • CUPPA LEON 5θ 1.5 ΤSI 150hp                               28.890€
 • CUPPA LEON 5θ 1.5 ΤSI 150hp DSG mHEV        31.390€
 • CUPPA LEON 5θ 2.0 ΤSI 190hp DSG                    34.690€

 

CUPRA Μακρής
Σχέση Εμπιστοσύνης!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία