Μεταχειρισμένα

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας «καινούριο» μεταχειρισμένο.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να επιλέξουμε ανάμεσα σε καινούριο ή μεταχειρισμένο! Εμείς δημιουργήσαμε έναν χώρο αρκετά μεγάλο, που να χωράει τις προτιμήσεις και την οικονομική άνεση του καθενός και να εξυπηρετεί πελάτες που κατέληξαν ή τείνουν στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Θα μας βρείτε στη Λεωφ. Κηφισίας 292, Χαλάνδρι 15232. Οι σύγχρονες υπηρεσίες μας και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματά μας, καθιστούν την εταιρεία μας Πρότυπο Εξυπηρέτησης στο χώρο που λειτουργούμε. 

Διάλεξε ανάμεσα σε Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα, με δυνατότητα χρηματοδότησης, εγγύησης και service από την Α. Μακρής Α.Ε.

Η εταιρεία μας, με περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου επιλέγει για εσάς μέσα από το δίκτυό της μοναδικές ευκαιρίες για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας «καινούριο» μεταχειρισμένο.

Ελάτε κοντά μας, μια απλή επαφή με τους συνεργάτες μας θα σας πείσει για μελλοντική συνεργασία μαζί μας. Ενημερωθείτε για τα μεταχειρισμένα της Α. Μακρής Α.Ε. πατώντας εδώ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ:

 • Eγγύηση 
 • Δυνατότητα ανταλλαγής
 • Δικαίωμα απόσυρσης
 • 0% προκαταβολή έως 72 μήνες εξόφληση 
 • Πραγματικά χιλιόμετρα

 

Συνεργεία
Αντιπροσωπεία Μεταχειρισμένων
Λεωφόρος Κηφισίας 292, Χαλάνδρι 15232
Tηλ.: 2106895614
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία