Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ

Με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, και ως επίσημοι αντιπρόσωποι και επισκευαστές των μαρκών Citroën, Cupra, Seat & Škoda, βρισκόμαστε δίπλα σας, έχοντας δύο σημεία εξυπηρέτησης After Sales και πέντε σημεία Πωλήσεων στην Αθήνα.

Η εταιρία μας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη πριν αλλά και μετά τη πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία, να καλύπτουμε τις ανάγκες σας και να συμμετέχουμε ενεργά στην ενημέρωσή σας.

Στόχος μας δεν είναι απλώς να σας πουλήσουμε ένα αυτοκίνητο, αλλά να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε -είτε πρόκειται για ολοκαίνουργιο, είτε για εγκεκριμένο μεταχειρισμένο- και φυσικά να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για την συντήρηση, επισκευή και φροντίδα του οχήματός σας, ώστε η μεταξύ μας σχέση να ανταποκρίνεται στις υψηλές σας προσδοκίες και να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη.

Υπηρεσίες
Πωλήσεις
Service
Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ
Φανοποιείο – Βαφείο
Μεταχειρισμένα
Leasing
Εταιρικές Πωλήσεις
Ασφάλειες
Βελτιώσεις
Autogashellas

Πωλήσεις

Στην Α. Μακρής Α.Ε., λειτουργούμε με γνώμονα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Από το 1987, διαγράφουμε διαχρονικά μια πρωτοποριακή πορεία με τις παροχές και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σήμερα, ως Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας & Επισκευαστής Αυτοκινήτων CITROËN, CUPRA, SEAT & ŠKODA φέρνουμε κοντά σας όλα τα νέα μοντέλα τους, με τις εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεών μας σε ετοιμότητα, να σας υποστηρίξουν ώστε να επιλέξετε το επόμενο ολοκαίνουργιο όχημά σας.

Πωλήσεις

Service

Η συντήρηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση το όχημά σας. Στην Α. Μακρής Α.Ε. η πολυετή εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η εξειδίκευση μας στα μοντέλα που εκπροσωπούμε, σας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. Κοντά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην συντήρηση και επισκευή του οχήματός σας όσο και σε υπηρεσίες, παρέχοντάς σας διάφορα ευέλικτα προγράμματα σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σας κάθε περίοδο.

Service

Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ

Στην Α. Μακρής Α.Ε., ξέρουμε τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας – γι’ αυτό χρησιμοποιούμε Γνήσια Ανταλλακτικά - CITROËN, CUPRA, SEAT & ŠKODA - στους ελέγχους και τις επισκευές μας. Είναι φτιαγμένα να ταιριάζουν τέλεια με το αυτοκίνητό σας και να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας μας, εκτός του ότι εξασφαλίζουν πως το αυτοκίνητό σας συμμορφώνεται με την εγγύηση του κατασκευαστή. Επιλεξτε Γνήσια Αξεσουάρ μέσα από μία ευρεία γκάμα που ταιριάζει σε κάθε στιλ, ώστε να είστε εσείς.

Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ

Φανοποιείο – Βαφείο

Στην Α. Μακρής Α.Ε εγγυόμαστε την ποιότητα επισκευής κάθε αυτοκινήτου τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τις εργασίες φανοποιείας και βαφής του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Φανοποιείο – Βαφείο

Μεταχειρισμένα

Επιλέξτε ανάμεσα σε αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα, το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με δυνατότητα χρηματοδότησης, εγγύησης και service από την Α. Μακρής Α.Ε.

Μεταχειρισμένα

Leasing

Μία νέα συνεργασία με την εταιρία μας, σημαίνει ότι κάθε πελάτης μας θα απολαμβάνει προνόμια που μόνο η Leasing Α.Μακρής μπορεί να του προσφέρει. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να λάβετε την προσφορά που σας ταιριάζει! Ελάτε να χτίσουμε μαζί μία νέα μακροχρόνια συνεργασία!

Leasing

Εταιρικές Πωλήσεις

Στην Α. ΜΑΚΡΗΣ αναπτύσσοντας τη δέσμευσή μας για μέγιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας διευρύνουμε την δραστηριότητα μας και στον εταιρικό τομέα. Ως ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον χώρο της αυτοκίνησης, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή απαράμιλλης εξυπηρέτησης και υποστήριξης και σε επιχειρήσεις όπως η δική σας.

Εταιρικές Πωλήσεις

Ασφάλειες

Οι ασφαλιστικές ανάγκες σας είναι τόσο μοναδικές όσο εσείς. Γι’ αυτό στην Α. Μακρής Α.Ε διαμορφώνουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε να είστε πάντα καλυμμένοι.

Ασφάλειες

Βελτιώσεις

Οι πιο αξιόπιστες λύσεις βελτίωσης ιπποδύναμης του οχήματός σας σας περιμένουν στην Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ. Ξεκλειδώστε τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας & απολαύστε κάθε σας διαδρομή στο maximum!

Βελτιώσεις

Autogashellas

Κινηθείτε με υγραέριο, 60% οικονομία, απόλυτη ασφάλεια, σεβασμός στο περιβάλλον. Αλλάξτε καύσιμο, όχι αυτοκίνητο.

Autogashellas
Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία