Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες μας για CITROËN, CUPRA, SEAT & ŠKODA

Με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, και ως επίσημοι αντιπρόσωποι και επισκευαστές των μαρκών Citroën, Cupra, Seat & Škoda, βρισκόμαστε δίπλα σας, έχοντας δύο σημεία εξυπηρέτησης After Sales και πέντε σημεία Πωλήσεων στην Αθήνα.

Η εταιρία μας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη πριν αλλά και μετά τη πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία, να καλύπτουμε τις ανάγκες σας και να συμμετέχουμε ενεργά στην ενημέρωσή σας.

Στόχος μας δεν είναι απλώς να σας πουλήσουμε ένα αυτοκίνητο, αλλά να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε -είτε πρόκειται για ολοκαίνουργιο, είτε για εγκεκριμένο μεταχειρισμένο- και φυσικά να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για την συντήρηση, επισκευή και φροντίδα του οχήματός σας, ώστε η μεταξύ μας σχέση να ανταποκρίνεται στις υψηλές σας προσδοκίες και να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη.

Υπηρεσίες
Πωλήσεις
Μεταχειρισμένα
Service
Φανοποιείο – Βαφείο
Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ
Leasing
Εταιρικές Πωλήσεις
Ασφάλειες
Racechip
Autogashellas

Πωλήσεις

Στην Α. Μακρής Α.Ε., λειτουργούμε με γνώμονα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Από το 1987, διαγράφουμε διαχρονικά μια πρωτοποριακή πορεία με τις παροχές και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σήμερα, ως Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας & Επισκευαστής Αυτοκινήτων CITROËN, CUPRA, SEAT & ŠKODA φέρνουμε κοντά σας όλα τα νέα μοντέλα τους, με τις εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεών μας σε ετοιμότητα, να σας υποστηρίξουν ώστε να επιλέξετε το επόμενο ολοκαίνουργιο όχημά σας.

Πωλήσεις

Μεταχειρισμένα

Επιλέξτε ανάμεσα σε αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα, το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με δυνατότητα χρηματοδότησης, εγγύησης και service από την Α. Μακρής Α.Ε.

Μεταχειρισμένα

Service

Η συντήρηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση το όχημά σας. Στην Α. Μακρής Α.Ε. η πολυετή εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η εξειδίκευση μας στα μοντέλα που εκπροσωπούμε, σας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. Κοντά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην συντήρηση και επισκευή του οχήματός σας όσο και σε υπηρεσίες, παρέχοντάς σας διάφορα ευέλικτα προγράμματα σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σας κάθε περίοδο.

Service

Φανοποιείο – Βαφείο

Στην Α. Μακρής Α.Ε εγγυόμαστε την ποιότητα επισκευής κάθε αυτοκινήτου τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τις εργασίες φανοποιείας και βαφής του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Φανοποιείο – Βαφείο

Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ

Στην Α. Μακρής Α.Ε., ξέρουμε τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας – γι’ αυτό χρησιμοποιούμε Γνήσια Ανταλλακτικά - CITROËN, CUPRA, SEAT & ŠKODA - στους ελέγχους και τις επισκευές μας. Είναι φτιαγμένα να ταιριάζουν τέλεια με το αυτοκίνητό σας και να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας μας, εκτός του ότι εξασφαλίζουν πως το αυτοκίνητό σας συμμορφώνεται με την εγγύηση του κατασκευαστή. Επιλεξτε Γνήσια Αξεσουάρ μέσα από μία ευρεία γκάμα που ταιριάζει σε κάθε στιλ, ώστε να είστε εσείς.

Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ

Leasing

Aποφασίσαμε να επεκταθούμε και στον χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης για της μάρκες που εκπροσωπούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να λάβετε την προσφορά που σας ταιριάζει! Ελάτε να χτίσουμε μαζί μία νέα μακροχρόνια συνεργασία!

Leasing

Εταιρικές Πωλήσεις

Στην Α. ΜΑΚΡΗΣ αναπτύσσοντας τη δέσμευσή μας για μέγιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας διευρύνουμε την δραστηριότητα μας και στον εταιρικό τομέα. Ως ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον χώρο της αυτοκίνησης, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή απαράμιλλης εξυπηρέτησης και υποστήριξης και σε επιχειρήσεις όπως η δική σας.

Εταιρικές Πωλήσεις

Ασφάλειες

Οι ασφαλιστικές ανάγκες σας είναι τόσο μοναδικές όσο εσείς. Γι’ αυτό στην Α. Μακρής Α.Ε διαμορφώνουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε να είστε πάντα καλυμμένοι.

Ασφάλειες

Racechip

Οι πιο αξιόπιστες λύσεις βελτίωσης ιπποδύναμης του οχήματός σας σας περιμένουν στην Α. Μακρής Α.Ε. Ξεκλειδώστε τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας & απολαύστε κάθε σας διαδρομή στο maximum με την εγγύηση της Racechip.

Racechip

Autogashellas

Κινηθείτε με υγραέριο, 60% οικονομία, απόλυτη ασφάλεια, σεβασμός στο περιβάλλον. Αλλάξτε καύσιμο, όχι αυτοκίνητο.

Autogashellas
Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία