Βελτιώσεις

Οδήγηση στο επόμενο επίπεδο!

RACECHIP

Η συνεργασία μας με την Racechip από το 2014 μας επιτρέπει να μπορούμε άμεσα, με γνώση και υπευθυνότητα να σας κατευθύνουμε στην καταλληλότερη για εσάς επιλογή. Είμαστε στο πλευρό σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις tuning, καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες σας για βελτιωμένες επιδόσεις.

Δεν οδηγείτε απλά το αυτοκίνητό σας για να φτάσετε κάπου αλλά απολαμβάνετε τις επιδόσεις του; Θα σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και δεν θα θέλετε να βγείτε ξανά από το αυτοκίνητό σας!

 

 


 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Ο Nick Heidfeld, ο οδηγός αγώνων Formula 1 και Formula E, εξηγεί πώς λειτουργεί το τσιπ από την RaceChip και πώς μπορείτε να κάνετε το αυτοκίνητό σας πιο γρήγορο.

 


 

RACECHIP XLR

Δυναμική οδήγηση όπως την θέλετε, αυξάνοντας απλά την ανταπόκριση στο δρόμο.

 

Το καινοτόμο σύστημα ρύθμισης του γκαζιού της Racechip επιτρέπει να συντονίζετε τις αντιδράσεις του κινητήρα σας με τις επιθυμίες σας επιλέγοντας από 7 ξεχωριστά στάδια. Θα αγαπήσετε τη βελτιωμένη δυναμική του αυτοκινήτου σας – σας το υποσχόμαστε.

Και το καλύτερο: η εγκατάσταση είναι γρήγορη και στην Α.Μακρής μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

Η λειτουργία του XLR

Το RaceChip XLR είναι εγκατεστημένο μεταξύ του αισθητήρα του πεντάλ γκαζιού και της μονάδας ελέγχου του κινητήρα. Ανάλογα με το στάδιο ρύθμισης XLR, ενισχύει ή μειώνει τα σήματα που αποστέλλει ο αισθητήρας πεταλούδας γκαζιού σύμφωνα με τις ρυθμίσεις των μηχανικών μας. Η απόδοση του κινητήρα σας δεν επηρεάζεται από το RaceChip XLR. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο το αυτοκίνητό σας αντιδρά στο άγγιγμα του γκαζιού.

 

Τα 7 στάδια

Τα 2 σπορ (S, S +) και 2 στάδια Race (R, R +) αυξάνουν την απόκριση του γκαζιού, επιταχύνοντας τους χρόνους αντίδρασης του κινητήρα, καθιστώντας τον αντιδραστικό όσο και τον αθλητισμό. Τα 2 στάδια Eco (E, E +) επιβραδύνουν την αντίδραση του κινητήρα στις κινήσεις του γκαζιού. Σε βαριά κυκλοφορία στην πόλη και σε μεγάλες διαδρομές, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου. Μπορείτε να επιλέξετε το Ν εάν δεν θέλετε ή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το XLR και το αυτοκίνητό σας επιστρέφει στο απόθεμα.

 

Καταλληλότητα

Το RaceChip XLR είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε αυτοκίνητο διαθέτει ηλεκτρονικό γκάζι, ανεξάρτητα από το αν ο κινητήρας έχει φυσική αναρρόφηση, turbocharged, supercharged, ηλεκτρική ή υβριδική.

 

Συνδυασμός Racechip Tuning box και XLR?

Μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς νέες αισθήσεις οδήγησης αν συνδυάσετε το RaceChip XLR με μία από τις μονάδες Racechip Tuning box. Η πρόσθετη ισχύς και ροπή που φέρνει το Tuning box συμπληρώνεται απόλυτα από την άμεση απόκριση του γκαζιού που έγινε δυνατή από τη ρύθμιση του γκαζιού μέσο του XLR. Μαζί, ωθούν τα όρια της απόλαυστικής οδήγησης.

 

Α.ΜΑΚΡΗΣ – Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις αποδόσεις του κινητήρας σας με την αναβάθμισης RaceChip χωρίς επιφυλάξεις. Η Α.Μακρής παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας στα Premium προϊόντα για το εσωτερικό του κινητήρα και τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για 1 έτος μετά την τοποθέτηση και για οχήματα με έως και 100.000 χλμ.. Η διατήρηση της ασφάλειας των κινητήρων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία.
icn_flag_warranty_orange2

Η εγγύηση Α.Μακρής εφαρμόζεται στα εσωτερικά μέρη του κινητήρα (πιστόνια & βαλβίδες) και στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου μέχρι και την αξία των 5.000 ευρώ για 1 έτος μετά την τοποθέτηση και οχήματα με έως 100.000 χλμ.. Ως εκ τούτου, είστε πάντα ασφαλής και μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία RaceChip.

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας Τεχνικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας, ή μπείτε στο site μας www.racechipmakris.gr

 


 

RACINGLINE

 

 

 

Η εταιρία Racingline είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και τις τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της βελτίωσης οχημάτων. Η συνεργασία της με την Α. ΜΑΚΡΗΣ παρέχει στους πελάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα οχήματά τους με τα προϊόντα της Racingline.

Οι βελτιώσεις που προσφέρονται αφορούν το VW Group και πιο συγκεκριμένα CUPRA, ŠKODA, SEAT, AUDI & VW και περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως εισαγωγές αέρα, εξατμίσεις, κιτ αναρτήσεων, κιτ φρένων και άλλα αξεσουάρ που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να βελτιώσουν την απόδοση τους και να αυξήσουν την απόλαυση της οδήγησης.

Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Τα προϊόντα της Racingline είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης, και προσφέρουν αξιόπιστη και αποδοτική βελτίωση των οχημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας Τεχνικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία