Εταιρικές Πωλήσεις

Το ιδανικό όχημα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Ως ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον χώρο της αυτοκίνησης, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή απαράμιλλης εξυπηρέτησης και υποστήριξης, σε επιχειρήσεις όπως η δική σας.

 

 

Χτίζοντας εμπιστοσύνη μέσω της εμπειρίας μας

Έπειτα από 35 πλέον χρόνια στο πλάι σας, μεταφέρουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας και στον τομέα των εταιρικών πωλήσεων. Η ομάδα μας κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις όταν πρόκειται για την απόκτηση και διαχείριση του στόλου οχημάτων τους. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 

Προσαρμοσμένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της απαιτήσεις και προτεραιότητες. Γι’ αυτό και η ομάδα εταιρικών πωλήσεών μας δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους του οργανισμού σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων που ευθυγραμμίζονται με το εταιρικό σας όραμα, τον προϋπολογισμό και τους επιχειρησιακούς σας στόχους.

 

Μια εταιρική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη

Στην Α. ΜΑΚΡΗΣ, εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια και σας διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού, ακεραιότητας και αφοσίωσης μας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αμέτρητων πελατών θα επεκταθεί και στο τμήμα εταιρικών πωλήσεων. Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με τον οργανισμό σας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 

Απαράμιλλη υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών δεν τελειώνει με την πώληση. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή απαράμιλλης υποστήριξης και εξυπηρέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας μαζί μας. Από την εξατομικευμένη βοήθεια κατά τη διαδικασία επιλογής του οχήματος, την διαρκή προσπάθεια για δημιουργία ευέλικτων τρόπων απόκτησης των οχημάτων σας έως την ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση και τις υπηρεσίες συντήρησης, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση σας.

 

 

Γνωρίστε τη διαφορά της Α. ΜΑΚΡΗΣ

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη διαφορά της Α. ΜΑΚΡΗΣ καθώς επεκτείνουμε τις προσφορές μας στον εταιρικό τομέα. Με μια πλούσια  γκάμα οχημάτων, τις ανταγωνιστικές τιμές, τις ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και τις εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης στόλου, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να συμβάλουμε στην επιχειρηματική σας επιτυχία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα για το τμήμα εταιρικών πωλήσεων και για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό σας, επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε τις μοναδικές απαιτήσεις σας, να σας προσφέρουμε εξειδικευμένη καθοδήγηση και να ξεκινήσουμε μια γόνιμη συνεργασία.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία