Το τμήμα μεταχειρισμένων της Α. Μακρής, μεταφέρθηκε στο Χαλάνδρι!

Το τμήμα μεταχειρισμένων της Α. Μακρής, μεταφέρθηκε στο Χαλάνδρι!

Από την Πρωτοπαπαδάκη στην Λεωφόρο Κηφισίας τα μεταχειρισμένα της Α. Μακρής.

Σε πιο κεντρικό σημείο και με εύκολο parking ο νέος χώρος που φιλοξενεί τα Μεταχειρισμένα της εταιρίας μας. Θα μας βρείτε στο Χαλάνδρι, Λεωφ. Κηφισίας 292 (στη SEAT).

Διάλεξε ανάμεσα σε Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα, με δυνατότητα χρηματοδότησης, εγγύησης και service από την Α. Μακρής Α.Ε. Οι σύγχρονες υπηρεσίες μας και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματά μας, καθιστούν την εταιρεία μας Πρότυπο Εξυπηρέτησης στο χώρο που λειτουργούμε.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να επιλέξουμε ανάμεσα σε καινούριο ή μεταχειρισμένο! Στον χώρο μας θα βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις προτιμήσεις και την οικονομική σας άνεση καθώς εξυπηρετούμε πελάτες που κατέληξαν ή τείνουν στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας, με περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου επιλέγει για εσάς μέσα από το δίκτυό της, μοναδικές ευκαιρίες για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας «καινούριο» μεταχειρισμένο.

Ελάτε κοντά μας, μια απλή επαφή με τους συνεργάτες μας θα σας πείσει για μελλοντική συνεργασία μαζί μας. Ενημερωθείτε για τα μεταχειρισμένα της Α. Μακρής Α.Ε. πατώντας εδώ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ:

  • Eγγύηση
  • Δυνατότητα ανταλλαγής
  • Δικαίωμα απόσυρσης
  • 0% προκαταβολή έως 72 μήνες εξόφληση
  • Πραγματικά χιλιόμετρα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία