CITROËN WINTER SALES!

CITROËN WINTER SALES!

Ειδικές Εκπτώσεις από τη Citroen, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου!

Η Citroen ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα CITROEN WINTER SALES. Συγκεκριμένα, η Citroen προσφέρει, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τώρα το Citroen της επιλογής τους!

Παράλληλα, το πρόγραμμα CITROEN WINTER SALES γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο χάρη στην νέα γκάμα της μάρκας, που προσφέρει πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται YOU, PLUS και MAX. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroen επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν ένα Test Drive στο κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία και να κλείσουν το δικό τους Citroen! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις Plug-in Hybrid!

 

Δείτε εδώ τα μοντέλα

C3   |   C3 AIRCROSS SUV   |   C4   |   C5 AIRCROSS SUV

 

Τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στο τηλέφωνο 2102934897, ή συμπληρώντοντας την παρακάτω φόρμα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία