Η SEAT Μακρής μεταφέρεται και ενοποιείται με την CUPRA, στο Μαρούσι!

Η SEAT Μακρής μεταφέρεται και ενοποιείται με την CUPRA, στο Μαρούσι!

Με ιδιαίτερη χαρά, η Α. Μακρής ΑΕ ανακοινώνει την μεταφορά της αντιπροσωπείας της SEAT σε ένα νέο, σύγχρονο χώρο, στο ίδιο κτίριο με την CUPRA Μακρής, στην Λεωφόρο Κηφισίας 4, στο Μαρούσι.

Στόχος της Α. Μακρής ΑΕ είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της SEAT με την δυναμική και το πάθος της CUPRA, σε ένα ενιαίο και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Στις νέες εγκαταστάσεις, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη την γκάμα μοντέλων SEAT και CUPRA, να λάβουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό της Α. Μακρής ΑΕ, και να αξιοποιήσουν τις μοναδικές προσφορές και προγράμματα χρηματοδότησης που διατίθενται.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μεταφέρουμε την αντιπροσωπεία SEAT σε ένα νέο, σύγχρονο χώρο στο Μαρούσι”, δήλωσε ο κος Ξυδάκης Δημήτρης, Εμπορικός Διευθυντής της Α. Μακρής ΑΕ. “Πιστεύουμε ότι η νέα μας τοποθεσία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ακόμα πιο ποιοτική εμπειρία και να τους βοηθήσουμε να βρουν το τέλειο SEAT ή CUPRA για τις ανάγκες τους.”

Επιπλέον, η Α. Μακρής ΑΕ ενημερώνει τους πελάτες της ότι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα θα μεταφερθούν στο κατάστημα της SKODA Μακρής, Μαρίνου Αντύπα 98, στη Νέα Ιωνία.

Η Α. Μακρής ΑΕ είναι βεβαία ότι η νέα τοποθεσία της αντιπροσωπείας SEAT και η μεταφορά των μεταχειρισμένων σε ξεχωριστό κατάστημα θα προσφέρουν στους πελάτες της μια ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγοράς.

 

Σας περιμένουμε!

 

Λεωφ. Κηφισίας 4, Μαρούσι, 151 25
Tηλ.: 2106853466
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία