Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γνώση και αδρεναλίνη

Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γνώση και αδρεναλίνη

Με εντυπωσιακή επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing, μια πρωτοβουλία της Α. Μακρής ΑΕ με στόχο την οδηγική παιδεία και την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στην πίστα Iaveris Park, άνοιξε τις πόρτες της σε πλήθος νεαρών παιδιών, ηλικίας 13 έως 20 ετών, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γνώσεις και έντονα συναισθήματα.

Στο επίκεντρο του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing” βρέθηκε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για να μυήσει τους νέους οδηγούς στα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης. Έμπειροι εκπαιδευτές ανέλαβαν την εκπαίδευσή τους, μοιραζόμενοι μαζί τους πολύτιμες συμβουλές και τεχνικές για την οδήγηση σε κάθε συνθήκη.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την αδρεναλίνη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συνοδηγώντας σε πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών αγώνων. Η εμπειρία αυτή άφησε άπαντες με τις καλύτερες εντυπώσεις, προσφέροντας πολύτιμα μαθήματα τόσο για την σωστή και ασφαλή οδήγηση, όσο και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

 

Εκπαιδευτικές δράσεις υψηλού επιπέδου

Στο πλαίσιο του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing”, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κρίσιμα ζητήματα οδικής ασφάλειας μέσα από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον Κωνσταντίνο Ιαβέρη, έμπειρο οδηγό αγώνων και σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Ιαβέρης, με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση του, ανέλυσε τους βασικούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης, εστιάζοντας σε θέματα όπως η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η προσαρμογή της ταχύτητας στις συνθήκες του δρόμου, η σωστή χρήση της ζώνης ασφαλείας και η αποφυγή επικίνδυνων συμπεριφορών πίσω από το τιμόνι.

 

YOUNG DRIVERS 1

 

Η κ. Κωνσταντίνα Μακρή, της Α. Μακρής ΑΕ, μίλησε στους νέους οδηγούς για το πώς οι αγώνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ασφαλούς οδήγησης, στην εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων και στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Οι κ. Νίκος και Βασίλης Ζάχος, έμπειροι οδηγοί με πλούσια καριέρα στους αγώνες, μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες το πάθος τους για την ταχύτητα και τους μετέφεραν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο αδρεναλίνη και εντυπωσιακές στροφές στην πίστα.

 

YOUNG DRIVERS 3

 

Μια πρωτοβουλία με κοινωνικό αντίκτυπο

Η διοργάνωση του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing” αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Α. Μακρής ΑΕ, η οποία υιοθετεί με συνέπεια κοινωνικές ευθύνες και αντιλαμβάνεται τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η οδική παιδεία στην πρόληψη ατυχημάτων και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, δεσμεύεται να συνεχίσει να διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δράσεις που προάγουν την οδική ασφάλεια.

 

Επίσημο πρόγραμμα Αγωνιστικής Ομάδας

Η αγωνιστική ομάδα Μakris Racing θα συμμετάσχει σε τέσσερις αγώνες, 1 αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου και 3 αγώνες κυπέλλου ράλι ασφάλτου, το 2024:

  • Στις 29-31/6 στο Rally Φθιώτιδος
  • Στις 1-2/7 στο Rally Αιγίου
  • Στις 5-6/10 στο Αττικό Rally
  • Στις 7-8/12 στο Παλλάδιο Rally

 

ALL YOUNG DRIVERS

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία