Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Arona

Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Arona
  • H γκάμα του Ισπανικού Β-SUV ξεκινάει πλέον από 18.990€
  • Νέες μειωμένες τιμές έως και 1.000€ και επιπλέον όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις
  • Εναλλακτικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,9%

 

Η Α.ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ, εξασφάλισε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων SEAT Arona, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από μόλις 18.990€.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000€ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona, επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, προσφέροντας έτσι αξεπέραστο value for money στην πρόταση της SEAT στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αυτή κατηγορία.

Το SEAT Arona συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τη VW Financial Services, με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα €211/μήνα.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το SEAT Ibiza με όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990€.

Τα παραπάνω προωθητικά προγράμματα και για τα δύο μοντέλα της SEAT στη δημοφιλή κατηγορία Β, εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή τους για τον υποψήφιο αγοραστή.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία