Peugeot Service

Peugeot Service

Η Α. ΜΑΚΡΗΣ παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για αυτοκίνητα Peugeot.

Με την πολυετή εμπειρία μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η Α. ΜΑΚΡΗΣ σας παρέχει λύσεις όπως:

  • Προγραμματισμένο Service / Συντήρηση
  • Επισκευή λόγω Βλάβης / Προβλήματος
  • Ανταλλακτικά
  • Φανοποιείο / Βαφείο
  • Έλεγχος ταξιδίου

 

Στην κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης μας στο Γαλάτσι (Έβρου και Καβάλας 2-4), προσφέρουμε λύσεις για να διατηρείτε αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση χωρίς να κάνετε εκπτώσεις σε ποιότητα και ασφάλεια. Κοντά μας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για την συντήρηση και επισκευή του οχήματός σας και σας παρέχουμε ευέλικτα προγράμματα σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σας κάθε περίοδο.

 

Επωφεληθείτε από την ΠΡΟΣΦΟΡΑ γνωριμίας στο ετήσιο service με μόνο 150€. Ισχύει για κατόχους αυτοκινήτων Peugeot προδιαγραφών Euro 5 (δηλαδή άνω των 5 ετών), ώστε να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, απολαμβάνοντας πάντα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Στην τιμή περιλαμβάνονται ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά.

 

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Α. ΜΑΚΡΗΣ πατώντας ΕΔΩ

 

Για να κλείσετε το επόμενο service του Peugeot σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα T. 2102930311E. info@a-makris.gr ‌Δ. Έβρου & Καβάλας 2-4, 11147 Γαλάτσι, ή να συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία