Προσφορά Χρηματοδότησης Auto Credit με επιτόκιο 4,9%

Προσφορά Χρηματοδότησης Auto Credit με επιτόκιο 4,9%

Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε το καινούριο σας αυτοκίνητο, αποκλειστικά στην Α. ΜΑΚΡΗΣ

Η A. ΜΑΚΡΗΣ, προσφέρει ένα νέο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit, για τα μοντέλα ŠKODA Fabia, Kamiq και SEAT Ibiza και Arona, με ένα προνομιακό επιτόκιο 4,9%.

Το πρόγραμμα, τύπου balloon, ισχύει για παραγγελίες έως 15 Ιουλίου και απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να απολαμβάνουν τη χρήση του αυτοκινήτου τους πληρώνοντας χαμηλότερες δόσεις, αλλά να έχουν και την ελευθερία επιλογής στο τέλος του προγράμματος.

Οποιοδήποτε μοντέλο και αν επιλέξετε από την γκάμα μοντέλων ŠKODA και SEAT ΜΑΚΡΗΣ, θα είστε πάντοτε κάτοχος ενός αυτοκινήτου που παρέχει έναν αξεπέραστο συνδυασμό εκπληκτικής σχεδίασης, εξαιρετικού εσωτερικού, των πιο πρόσφατων δυνατοτήτων συνδεσιμότητας και υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Τα μοντέλα ŠKODA και SEAT έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας υποστηρίζουν στην καθημερινότητα σας, είτε κάνετε μετακινήσεις με την οικογένειά σας ή πραγματοποιείτε επαγγελματικά ταξίδια.

Επιλέγοντας το νέο σας ŠKODA ή SEAT, με 4,9% επιτόκιο αποκλειστικά από την Α. ΜΑΚΡΗΣ, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

 Τι απολαμβάνετε:

  • Χαμηλές ισόποσες δόσεις με σταθερά χαμηλό επιτόκιο.
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης 36 ή 48 μήνες για ŠKODA και 48 μήνες για SEAT.
  • Ελάχιστη Προκαταβολή 10%.
  • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου.
  • Δυνατότητα Ανταλλαγής

 

Απόλυτη ελευθερία επιλογής στη λήξη του συμβολαίου.

  • Αλλάζετε το αυτοκίνητο.
  • Κρατάτε το αυτοκίνητο.
  • Επιστρέφετε το αυτοκίνητο, με εγγυημένη την αξία επαναγοράς του.

 

Πώς γίνεται αυτό;

Στο τέλος της χρηματοδότησης, έχετε τις εξής επιλογές:

  • Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός καινούριου ŠKODA ή SEAT εφόσον το επιθυμείτε.
  • Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης.
  • Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

 

Και δεν είναι μόνο αυτό

Γιατί είστε ασφαλείς αφού το αυτοκίνητό σας θα έχει ασφάλεια VWFS (παρέχεται απο την Allianz), εγγύηση αξίας για όσο διαρκεί το πρόγραμμα και συντήρηση στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία ŠKODA και SEAT ΜΑΚΡΗΣ.

 

Ανακαλύψτε τα μοντέλα

 

Skoda Fabia

H συναισθηματική σχεδίαση της νέας FABIA συνδυάζει τη δυναμική ομορφιά με εξαιρετική αεροδυναμική, σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η νέα FABIA προσφέρει νέες δυνατότητες σε επίπεδο ευρυχωρίας, τεχνολογίας και άνεσης, με μεγαλύτερες διαστάσεις και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες, όπως τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Travel Assist και Park Assist και προβολείς LED.

FABIA ACTIVE 1.0 MPI 80 PS 16.900€ - προκ/λή 26,53%, επιτ. 4,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 6,54%) για 36 μήνες, δόση 129€/μήνα πλην τελευταίας 10.471€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).

 

Skoda Kamiq

To ΚΑΜIQ, το απόλυτο compact SUV της ŠKODA, συνδυάζει τα κλασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τη σπορ εμφάνιση, με την πρακτικότητα ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης.

KAMIQ AMBITION 1.0 TSI 110 PS 22.150€ - προκ/λή 26,07%, επιτ. 4,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 6,33%) για 36 μήνες, δόση 179€/μήνα πλην τελευταίας 13.624€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).

 

Seat Ibiza

Η ζωή είναι μια καθημερινή διαδρομή. Δώστε της ρυθμό, ζήστε το πάρτι με την ψυχή σας. Φουλάρετε με πολύχρωμη διάθεση, ανεβάστε την ένταση και ετοιμαστείτε για αναχώρηση. Στο νέο SEAT Ibiza, σημασία έχουν οι όμορφες ημέρες που έρχονται. Από διαδικτυακή συνδεσιμότητα μέχρι ώρες ποιοτικής μουσικής χάρη στο σύστημα ήχου BeatsAudio™, το SEAT Ibiza σχεδιάστηκε για να ξυπνήσει το πάρτι μέσα σας.

IBIZA 1.0 80HP Reference Full Link 15.990€ - προκ/λή 25,02%, επιτ. 4,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 6,48%) για 48 μήνες, δόση 179€/μήνα πλην τελευταίας 6.229€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).

 

Seat Arona

Το SEAT Arona είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σας πάει παντού, είτε είστε εντός είτε εκτός πόλης. Τολμηρό, δυναμικό και στιβαρό, το SEAT Arona είναι ένα μικρό SUV με τολμηρή σχεδίαση και ακόμα πιο τολμηρές ιδέες. Σε μια εποχή που τα πάντα επαναπροσδιορίζονται, έρχεται το αυτοκίνητο με την ευελιξία και τη δυναμικότητα να σας δείξει τον δρόμο.

ARONA 1.0 ECO TSI 95HP Style 19.990€ - προκ/λή 25,71%, επιτ. 4,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 6,32%) για 48 μήνες, δόση 219€/μήνα πλην τελευταίας 7.787€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).

 


Classic Credit

Πέρα από το Auto Credit, δίνεται και επιλογή για χρηματοδότηση Classic Credit, ένα πρόγραμμα ισόποσων δόσεων ιδιαίτερα χαμηλού επιτοκίου 5,9%, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να έχουν την ιδιοκτησία στο αυτοκίνητό τους αλλά και επιπλέον υπηρεσίες σε μια δόση.

 

Στη χρηματοδότηση Classic Credit προσφέρεται:

  • Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,9%
  • Ελάχιστη Προκαταβολή 10%
  • Διάρκεια χρηματοδότησης 12 – 60 μήνες
  • Ασφάλιση οχήματος VWFS μέσω της Allianz για τους πρώτους 6 μήνες μέσα στο δάνειο (προαιρετικά μπορεί να επιλεχθεί ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου).
  • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου
  • Προσυμφωνημένες τιμές service για την διάρκεια της χρηματοδότησης οι οποίες αφορούν σε τακτικό service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία SKODA & SEAT.

 

Με τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης Auto Credit και Classic Credit, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το μοντέλο SKODA ή SEAT που επιθυμείτε, πληρώνοντας χαμηλότερες δόσεις και απολαμβάνοντας πολλές υπηρεσίες. Προλάβετε και επωφεληθείτε έως 15 Iουλίου, αποκλειστικά στην Α. Μακρής ΑΕ.

 

 

ŠKODA ΜΑΚΡΗΣ

Μαρίνου Αντύπα 98, Ν. Ιωνία, 14235

Tηλ.: 2102715445-6

info@a-makris.gr

 

SEAT ΜΑΚΡΗΣ

Λεωφ. Κηφισίας 292, Χαλάνδρι, 15232

Tηλ.: 2106832526

info@a-makris.gr

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Κλείστε ραντεβού
    Test drive
    Service

      Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

      Επιλέξτε Υπηρεσία