Από:
14.990€
Ισχύς ως:
150
HP

Φρέσκια, δυναμική, με έντονη προσωπικότητα!

H συναισθηματική σχεδίαση της νέας FABIA συνδυάζει τη δυναμική ομορφιά με εξαιρετική αεροδυναμική, σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η νέα FABIA προσφέρει νέες δυνατότητες σε επίπεδο ευρυχωρίας, τεχνολογίας και άνεσης, με μεγαλύτερες διαστάσεις και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες, όπως τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Travel Assist και Park Assist και προβολείς LED.  

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με το Virtual Cockpit 10,25’’, τα νέας γενιάς συστήματα Infotainment με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ambient εσωτερικό φωτισμό. Φυσικά η νέα FABIA ξεχωρίζει για τις περισσότερες από 40 Simply Clever εφαρμογές, για την κορυφαία χρηστικότητα στην κατηγορία της καθώς και για τις νέες, πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπικότητά της. 

Η ευρεία γκάμα των ισχυρών και παράλληλα οικονομικών κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει τους εξελιγμένους κινητήρες 1.0 MPI/TSI EVO και 1.5 TSI EVO, με ισχύ που κυμαίνεται από 80 έως 150PS.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία