Από:
16.900€
Ισχύς ως:
150
HP

Φρέσκια, δυναμική, με έντονη προσωπικότητα!

H συναισθηματική σχεδίαση της νέας FABIA συνδυάζει τη δυναμική ομορφιά με εξαιρετική αεροδυναμική, σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η νέα FABIA προσφέρει νέες δυνατότητες σε επίπεδο ευρυχωρίας, τεχνολογίας και άνεσης, με μεγαλύτερες διαστάσεις και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες, όπως τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Travel Assist και Park Assist και προβολείς LED.  

 

Μια μαγευτική εικόνα

Το ολοκαίνουργιο Fabia πηγαίνει τη σχεδιαστική γλώσσα της Škoda ένα βήμα πιο μπροστά. Η εμφάνισή του, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα προσιτή. Το σχεδιάσαμε έτσι ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από όποια οπτική γωνία και αν το κοιτάξετε. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας της κατηγορίας (από 0,28).

 

Εκλεπτυσμένος και ευρύχωρος εσωτερικός χώρος

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με το Virtual Cockpit 10,25’’, τα νέας γενιάς συστήματα Infotainment με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ambient εσωτερικό φωτισμό. Φυσικά η νέα FABIA ξεχωρίζει για τις περισσότερες από 40 Simply Clever εφαρμογές, για την κορυφαία χρηστικότητα στην κατηγορία της καθώς και για τις νέες, πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπικότητά της. 

 

Προηγμένη τεχνολογία

Ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα σας φροντίζει σε κάθε ταξίδι. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια σύγχρονη και ασφαλή σχεδίαση, σε έως και 9 αερόσακους και σε συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και στάθμευσης. Ο διζωνικός κλιματισμός, οι εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας, η προαιρετική ηλιοροφή και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα για την άνεση και την ευκολία σας.

 

Η ευρεία γκάμα των ισχυρών και παράλληλα οικονομικών κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει τους εξελιγμένους κινητήρες 1.0 MPI/TSI EVO και 1.5 TSI EVO, με ισχύ που κυμαίνεται από 80 έως 150PS.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία