Η CITROËN έρχεται να αφήσει το στίγμα της στο φετινό «Black Friday»

Η CITROËN έρχεται να αφήσει το στίγμα της στο φετινό «Black Friday»

Η Citroёn έρχεται να αφήσει το στίγμα της στο φετινό «Black Friday», προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα, μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

H Citroёn συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday διευκολύνοντας τους φίλους της μάρκας να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της που ονειρεύονται, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας καθόλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroёn καινοτομεί σήμερα κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές πιο εύκολο από ποτέ.

 

Προνομιακές τιμές ισχύουν για όλη την γκάμα των μοντέλων της έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.*

 

Στις προτάσεις Black Friday της Citroёn συμπεριλαμβάνονται και τα best seller της μάρκας Citroёn C3, Citroёn C3 Aircross & Citroёn C4 X όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου).

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroёn – κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση «value for money», ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια – σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα θα συζητηθούν στο φετινό θεσμό «Black Friday”!

 

Αν το σκέφτεστε ακόμα, η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ προσφέρει συνδιαστικά τις προνομιακές τιμές Black Friday, με την χρηματοδότηση τύπου balloon όπου μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το καινούριο σας αυτοκίνητο και να μεταφέρετε την πληρωμή του 4 μήνες μετά. Περισσότερες πληροφορίες για το χρηματοδοτικό θα βρείτε εδω.

 

Το νέο σας αυτοκίνητο με 1η δόση 4 μήνες μετά!

 


 

Citroёn

Μια μάρκα τόλμης και καινοτομίας, η Citroёn τοποθετεί την ηρεμία και την ευημερία στο επίκεντρο της εμπειρίας των πελατών της, και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, από το ξεχωριστό Ami, ένα αντικείμενο ηλεκτρικής κινητικότητας σχεδιασμένο για την πόλη, μέχρι τα sedans, τα SUV και τα επαγγελματικά οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται σε ηλεκτρικές ή Plug In υβριδικές εκδόσεις. Πρωτοποριακή μάρκα και στις υπηρεσίες και την προσοχή που δίνεται στους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες της, η Citroën είναι παρούσα σε 101 χώρες και διαθέτει ένα δίκτυο 6.200 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

CITROEN ΜΑΚΡΗΣ

Μαρίνου Αντύπα 94, 14235 Νέα Ιωνία

Tηλ.: 2102934897

Δείτε το Κατάστημα

 

 

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία