ΝΕΟ CITROËN C4 X & Ë-C4 X ELECTRIC

ΝΕΟ CITROËN C4 X & Ë-C4 X ELECTRIC

Από:
27.400€
Ισχύς ως:
136
HP

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ CONCEPT ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το νέο Citroën C4 X αποτελεί ένα πρωτοποριακό concept νέας γενιάς και ξεχωρίζει χάρη στη μοντέρνα και δυναμική του σχεδίαση. Ενάντια σε κάθε στερεότυπο, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τρείς διαφορετικούς κόσμους:

➢ Την κομψότητα και την άνεση ενός Sedan

 • Μήκος 4600 mm που το τοποθετεί στην καρδιά της υποκατηγορίας των C Sedan
 • Μεγάλο μεταξόνιο 2670 mm που εξασφαλίζει κορυφαία άνεση
 • Μεγάλος χώρος αποσκευών: 510L

➢ Την αεροδυναμική σιλουέτα ενός Fastback

 • Δυναμική σχεδίαση
 • Εξαιρετικό αεροδυναμικό προφίλ Cx 0,29.

➢ Την στιβαρότητα και τον επιβλητικό χαρακτήρα ενός SUV

 • Αυξημένη απόσταση από το έδαφος: 156mm
 • Μεγάλη διάμετρος τροχών: 690mm
 • Υψηλή θέση οδήγησης: ύψος ματιών οδηγού στα 1,22m
 • Περιμετρικά προστατευτικά στα μαρσπιέ και στους θόλους των τροχών

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το στυλ των ë-C4 X Electric και C4 X εμπνέεται από ένα σχέδιο που συνδυάζει την κομψή σιλουέτα ενός fastback με τη μοντέρνα εμφάνιση ενός SUV. Τα C4 X και ë-C4 X Electric σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το κινητήριο σύνολο που καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Εξωτερικά, το νέο C4 X είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και εντυπωσιάζει με τη φαρδιά και επιβλητική εμπρός όψη που προσδίδει κύρος και δυναμισμό, το ψηλά τοποθετημένο και οριζόντιας σχεδίασης καπό και τη νέα σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας Citroën LED Vision σε σχήμα “V”.

Η σιλουέτα του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο της αεροναυπηγικής με ρευστές και αεροδυναμικές γραμμές με κύριο χαρακτηριστικό της την μακριά γραμμή της οροφής που καταλήγει σε ένα αεροδυναμικό σποϊλερ.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, η τεχνολογική υπεροχή της μάρκας τονίζεται από τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία σχηματίζοντας ένα βέλος “αγκαλιάζουν” τις γωνίες του αμαξώματος ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αίσθηση του δυναμισμού.

 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Στο εσωτερικό των C4 X και ë-C4 X Electric, τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα αξεπέραστο αίσθημα ηρεμίας, άνεσης και ευρυχωρίας, χάρη στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort.

Η ανάρτηση Citroen Advanced Comfort προσφέρει ασύγκριτη οδηγική άνεση και ελευθερία κίνησης κάτω από όλες τις συνθήκες, απορροφώντας τους κραδασμούς και εξαλείφοντας τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται πάνω σε ένα μαγικό χαλί.

Το νέο C4 X διαθέτει φαρδιά και αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort νέας γενιάς, εμπνευσμένα από τον κόσμο σχεδίασης επίπλων. Η καινοτόμος σχεδίασή τους, διαθέτει ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας στο κέντρο του καθίσματος και πυκνή ύφανση με έξτρα αφρό πάχους 15 χιλιοστών στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ένα μόνιμα μαλακό και αναπαυτικό κάθισμα, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το σχήμα του στο χρόνο.

Η εμπειρία άνεσης στο εσωτερικό του νέου C4 X ολοκληρώνεται από το καινοτόμο σύστημα Citroen Smart Pad Support το οποίο επιτρέπει την ασφαλή στήριξη ενός tablet στο ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού, ο οποίος έχει στην διάθεση του και ένα συρτάρι στο ταμπλό για την ασφαλή φύλαξη του tablet καθώς και άλλων μικροαντικειμένων.

 

ΟΔΗΓΗΣΗ “ZEN”

 

Υπηρεσίες Citizen

Χάρη στο πρόγραμμα Citizen, έχετε στη διάθεσή σας υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη, τόσο από την άνεση του σπιτιού σας όσο και από το ίδιο το αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεσή σας.

 

Συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης

Τα Ë-C4 X Electric και C4 X προσφέρουν μία σειρά από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης. Έως και 20 συστήματα προηγμένης τεχνολογίας φροντίζουν για τη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας, μειώνοντας ταυτόχρονα και το άγχος του οδηγού αλλά και των επιβατών.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Το νέο Citroën C4 Χ δεν κάνει συμβιβασμούς και προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου καθώς και επιλογή 100% ηλεκτρικού κινητήρα, ικανή να καλύψει κάθε μεταφορική ανάγκη. Ανεξάρτητα απο το κινητήριο σύνολο, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά στον τομέα της άνεσης, του design και της πρακτικότητας του εσωτερικού τους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία