Από:
25.890€
Ισχύς ως:
150
HP
0-100 km/h σε:
9
s
Μέγιστη ταχύτητα:
217
km/h

Τώρα με επιτόκιο 5,9% και 1η δόση 4 μήνες μετά!

*Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ

 

Το νέο SEAT Leon Sportstourer

Ανακάλυψε το νέο SEAT Leon Sportstourer. Το SEAT Leon Sportstourer έχει σπορ καθίσματα και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για να απολαμβάνεις κάθε διαδρομή.

 

Χωρητικότητα και άνεση

Χώρος για τα πιο μεγάλα σχέδιά σας.

Έως 1.600 lt χώρου αποσκευών και πιο ευρύχωρο εσωτερικό. Μεγάλο. Άνετο. Έτοιμο να σας ταξιδέψει, όποιος και αν είναι ο προορισμός.

 

Φως από άκρη σε άκρη

Γεννημένο στο φως.

Μια φωτιζόμενη μπάρα διατρέχει το πίσω μέρος από τη μία άκρη ως την άλλη. Το φως γίνεται κίνηση. Το Leon Sportstourer ξεχωρίζει με το δυναμικό στιλ του.

 

Τεχνολογία

Μείνετε πάντα σε επαφή.

Navi System+ 10″ σύστημα πλοήγησης με πλήρως προσαρμοζόμενη οθόνη και φωνητικό έλεγχο. Κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι και πείτε στο Leon σας τι χρειάζεστε.

 

Ενσωματωμένο Apple Music**

Μπείτε στον ρυθμό.

Απολαύστε 70 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, χιλιάδες  επιλεγμένες λίστες μουσικής και ζωντανές εκπομπές που φιλοξενούνται από καλλιτέχνες στο ραδιόφωνο Apple Music 1. Ακριβώς από την οθόνη αφής.

 

Emergency Assist 3.0

Είμαστε δίπλα σας όταν μας χρειάζεστε.

Το Emergency Assist ελέγχει εάν χρειάζεστε βοήθεια. Εάν διαπιστώσει αδράνεια, φρενάρει δύο φορές για να σας ειδοποιήσει. Εάν δεν ανταποκριθείτε, το σύστημα θα επιβραδύνει και θα σταματήσει το αυτοκίνητό σας.

 

Αξεσουάρ

Κάντε το να λάμψει.

Αναζητάτε την περιπέτεια στη φύση; Ή περιπλανιέστε στην  πόλη; Τα εξειδικευμένα εργοστασιακά αξεσουάρ SEAT θα κάνουν πιο συναρπαστική κάθε εμπειρία οδήγησης.

 

SEAT Service

Στο δρόμο, ξανά

Η ζωή δεν μένει στάσιμη, γιατί να μείνεις εσύ; Άσε τις έγνοιες σου απ’ έξω. Το επίσημο SEAT Service φροντίζει να είσαι πάντα σε κίνηση.

 

**Το Apple Music απαιτεί συνδρομή.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία