Από:
37.890€
Ισχύς ως:
300
HP
0-100 km/h σε:
5.7
s
Μέγιστη ταχύτητα:
250
km/h

ΤΟ ΝΕΟ CUPRA LEON

Εν μέρει ηλεκτρικό, απολύτως ισχυρό.

Οδηγήστε για τον εαυτό σας. Σας εμπνέει να πιέζετε τα όρια, αλλά με ιδιαίτερο τρόπο. Το CUPRA Leon είναι μια δήλωση εξηλεκτρισμένου αθλητικού στιλ.

Οδηγήστε για τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τον ηλεκτρικό κινητήρα στην πόλη για 60 km οδήγησης μηδενικών ρύπων ή συνδυάστε και τους δύο κινητήρες για επιπλέον.

Προχωρημένη καινοτομία. Ξεδιπλώστε την πλήρη ισχύ στον ανοιχτό δρόμο και έπειτα επιλέξτε το ηλεκτρικό mode για την πόλη. Μέχρι και 60 km αστικής οδήγησης

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Βιώστε τη δίχως όρια δύναμη της βενζίνης στους ανοιχτούς δρόμους. Ή δείξτε πόσο νοιάζεστε για τους άλλους, με ηλεκτρική απόδοση μηδενικών.

ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πιο αιχμηρές και δυναμικές γραμμές δημιουργούν την πιο εντυπωσιακή και αθλητική εμφάνιση.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ.

Καινοτομία και σχεδιαστικό στιλ με το πίσω φως που εκτείνεται σε όλο το πλάτος.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Ολοκληρωμένο στιλ μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Επιλέξτε από μία γκάμα σύγχρονων αξεσουάρ που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ. Είτε αναζητάτε λειτουργικότητα, είτε προστασία είτε στιλ, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε το CUPRA σας να λειτουργεί υπέρ σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Κορυφαία βαθμολογία Euro NCAP.

Το CUPRA Leon έχει βραβευτεί με 5 αστέρια από το Euro NCAP, τον ευρωπαϊκό οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας αυτοκινήτων. Η επιθεώρηση ασφαλείας και οι δοκιμές πρόσκρουσης ήταν μεταξύ των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν. Το CUPRA Leon έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία, δείχνοντας εξαιρετική τεχνολογία ασφάλειας και προστασίας σε όλα τα επίπεδα.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία