Από:
32.900€

Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό Citroën ë-Berlingo Van και το Citroën Berlingo Van. Προσφέρουν την ίδια αρθρωτή δομή, τον ίδιο εσωτερικό χώρο και την ίδια χωρητικότητα φόρτωσης.

 

ΤΟ VAN ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Χρειάζεστε ένα σύγχρονο, στιβαρό και ευέλικτο φορτηγάκι; Το Citroën Berlingo Van είναι το κατάλληλο όχημα για εσάς. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε 2 μήκη αμαξώματος: μια τυπική έκδοση μεγέθους M μήκους 4,40μ. και μια εκτεταμένη έκδοση XL μήκους 4,75μ. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ανάλογα με τη δραστηριότητά σας και τις ανάγκες σας.

Προχωράει ακόμη παραπέρα προσφέροντας 2 νέες εκδόσεις στην εμπορική της σειρά, Worker και Driver.

 

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μεταφέρετε αντικείμενα μήκους άνω των 3 μέτρων; Είναι εφικτό με το Moduwork. Το πλαϊνό κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί για τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως 3,09 μ. στο μέγεθος M και 3,44 μ. στο μέγεθος XL. Κανένα πρόβλημα με τη βαθιά καμπίνα. Μεταφέρετε έναν τόνο φορτίου; Αυτό είναι το μέγιστο βάρος ωφέλιμου φορτίου που μπορεί να μεταφέρει το Citroën Berlingo Van.

 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΕΣΗ

Το πραγματικό πλεονέκτημα του Berlingo Van είναι το εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό εσωτερικό του. Επωφεληθείτε από την εξαιρετική άνεση οδήγησης χάρη στην εξαιρετική ηχομόνωση και την απαράμιλλη ευελιξία της ανάρτησης. Θα απολαμβάνετε επίσης μια υψηλή θέση οδήγησης και άνεση καθισμάτων πρώτης κατηγορίας. Η καμπίνα μπορεί επίσης να αποκτήσει γρήγορα τον αέρα ενός γραφείου! Το Citroën Berlingo Van έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πραγματική πρακτικότητα στους επαγγελματίες.

 

ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Το Citroën Berlingo Van κάνει τις μετακινήσεις σας ασφαλέστερες με μια σειρά από χρήσιμα και πρακτικά βοηθήματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Surround Rear Vision.

 

CITROËN Ë-BERLINGO – 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Χάρη στον εξηλεκτρισμό του, τα επιπλέον βασικά πλεονεκτήματα του Νέου Citroën ë-Berlingo είναι:

 • 100% άνετη οδήγηση: Ήρεμη, αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς.
 • Απλή και εύκολη φόρτιση: Ευκολία χρήσης χάρη στις απλές και βολικές λύσεις φόρτισης που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 280 χιλιομέτρων (τιμή σε διαδικασία έγκρισης βάσει του κύκλου δοκιμών WLTP).
 • Χαμηλά κόστη: Χαμηλό κόστος χρήσης, μικρότερο σε σύγκριση με τις εκδόσεις βενζίνης & diesel.
 • Μηδενικές εκπομπές CO2: Υπεύθυνες μετακινήσεις με “Μηδενικές εκπομπές CO2”, γεγονός που σας εξασφαλίζει την πρόσβαση σε αστικές περιοχές με περιορισμούς στην κυκλοφορία λόγω εκπομπών ρύπων.
 • Αποκλειστικές υπηρεσίες για ηλεκτρικά οχήματα: Μία γκάμα υπηρεσιών αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα που εξασφαλίζουν την κίνησή σας με απόλυτη ηρεμία.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Το Νέο Citroën ë-Berlingo προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εκδόσεων βενζίνης & diesel : ευρυχωρία εσωτερικού, ευκολία διαμόρφωσης και πρακτικότητα. Για την ευχάριστη διαβίωση του οδηγού και των επιβατών, προσφέρει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα και την πολυχρηστική πανοραμική οροφή Modutop®. Για εκδρομές με φίλους ή την οικογένεια, το Citroën ë-Berlingo εξοπλίζεται με 18 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και 4 τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN

Το μονόγραμμα “ë”, στη μάσκα του Νέου Citroën ë-Berlingo, αναδεικνύει τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το μονόγραμμα “ë” είναι τοποθετημένο και στην πόρτα του χώρου αποσκευών δίπλα στο όνομα του μοντέλου. Η ηλεκτροκίνητη έκδοση ξεχωρίζει επίσης και από το εξωτερικό διακοσμητικό Color Pack “Anodised Blue” στο περίγραμμα των προβολέων ομίχλης και στα πλευρικά Airbumps®.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Εκτός του ë-Toggle (επιλογέας ελέγχου κιβωτίου ταχυτήτων και των προγραμμάτων οδήγησης), το Νέο Citroën ë-Berlingo διαθέτει και δύο νέα χαρακτηριστικά:

 • Μέσω της οθόνης αφής 8” και την ενότητα “Energy”, ο οδηγός έχει πρόσβαση σε πληροφορίες όπως την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος ηλεκτροκίνησης, στατιστικά που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τις ρυθμίσεις για την εξ αποστάσεως φόρτιση και την προθέρμανση της καμπίνας.
 • Υψηλής ευκρίνειας ψηφιακό πίνακα οργάνων 10” που προσφέρει άριστη ποιότητα απεικόνισης επιτρέποντας στον οδηγό να δει το επίπεδο φόρτισης ή την αυτονομία και να έχει πρόσβαση σε τρεις βασικές πληροφορίες: την ένδειξη ισχύος, τη ροή ενέργειας και την κατανάλωση ενέργειας που συνδέεται με τη λειτουργία κλιματισμού.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Εξελίξαμε κάθε τι ώστε να κάνουμε τη χρήση του Νέου σας Citroën ë-Berlingo όσο το δυνατόν πιο εύκολη για εσάς. Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τον επιλογέα των παρακάτω προγραμμάτων οδήγησης:

 • Normal, για διασφάλιση του ιδανικού συνδυασμού μεταξύ αυτονομίας και δυναμικών επιδόσεων,
 • Eco, για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας,
 • Power, με προτεραιότητα στις επιδόσεις, μέσω της μέγιστης απόδοσης ισχύος και ροπής.

Ο ηλεκτροκινητήρας κινεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης και τις συνθήκες. Με ισχύ 100 kW (136 hp) και ροπή 260 Nm, το ë-Berlingo επιτυγχάνει ανώτατη ταχύτητα 135km/h. ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΝΕΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ Ë-TOGGLE

Μέσω του χειριστηρίου ë-Toggle στην κεντρική κονσόλα, πραγματοποιούνται οι επιλογές (R, N και D) για εύκολη επιλογή της όπισθεν, της νεκράς ή του προγράμματος κίνησης. Συνδυάζεται με ένα πλήκτρο δύο θέσεων:

 • P, για ενεργοποίηση της επιλογής Parking,
 • B, για ενεργοποίηση της επιλογής Brake, από όπου πραγματοποιείται η λειτουργία πέδησης με ανάκτηση ενέργειας για την μπαταρία.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ë-COMFORT

Το Νέο Citroën ë-Berlingo διαθέτει δύο χρήσιμες καθημερινές λειτουργίες:

 • Εξ αναβολής φόρτιση, όπου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού της φόρτισης τις ώρες μειωμένης χρέωσης,
 • Προγραμματισμός της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με ενεργοποίηση του κλιματισμού ή του καλοριφέρ πριν την αναχώρηση και την ώρα που το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στη φόρτιση. Πέρα από την άνεσή σας, καθώς εισέρχεστε στο αυτοκίνητο, η απαιτούμενη ενέργεια προέρχεται κατευθείαν από την ηλεκτρική παροχή, μεγιστοποιώντας έτσι την αυτονομία σας.

 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

My Citroën assist

Δωρεάν και χωρίς συνδρομή, η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει ένα σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης και βοήθειας με γεωγραφικό εντοπισμό. Θα επωφεληθείτε επίσης από το My Citroën, μια εφαρμογή που σας κρατάει συνδεδεμένους με το Citroën Berlingo Van σας.

 

My Citroën drive

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναγνώριση για να ελέγξετε τις λειτουργίες πλοήγησης χωρίς να αποσπάσετε ποτέ τα μάτια σας από το δρόμο. Θα επωφεληθείτε επίσης από τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και από τη θέση και τις τιμές των πρατηρίων καυσίμων και των χώρων στάθμευσης.

 

My Citroën play

Χάρη στη λειτουργία Mirror Screen, μπορείτε να απολαμβάνετε συμβατές εφαρμογές smartphone απευθείας στην οθόνη αφής 8″ του tablet του οχήματός σας.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ CITROEN BERLINGO

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CITROËN BERLINGO VAN

FEEL L1 Elecric

FEEL L1 Elecric

Διαχωριστικό με τζάμι | Διπλό κάθισμα συνοδηγού (διάταξη 2+1) με λειτουργία αναδίπλωσης σε τραπεζάκι εργασίας | Δίφυλλη πίσω πόρτα (60/40) με τζάμι | Δεξιά πλαϊνή συρόμενη πόρτα | Infotainment με οθόνη αφής 8'', Mirror Screen triple play, Bluetooth®, ραδιόφωνο, 2 θύρες USB και 1 πρίζα jack

FEEL L2

FEEL L2

Διαχωριστικό με τζάμι | Διπλό κάθισμα συνοδηγού (διάταξη 2+1) με λειτουργία αναδίπλωσης σε τραπεζάκι εργασίας | Δίφυλλη πίσω πόρτα (60/40) με τζάμι | Δεξιά πλαϊνή συρόμενη πόρτα | Infotainment με οθόνη αφής 8'', Mirror Screen triple play, Bluetooth®, ραδιόφωνο, 2 θύρες USB και 1 πρίζα jack Διαθέσιμο με ηλεκτρικό κινητήρα

CITROËN BERLINGO VAN Test Drive

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για test drive στην CITROEN A. Μακρής και λάβετε μοναδικές προσφορές.

Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Αντιπροσωπεία CITROEN Μακρής
  Εσείς ρωτάτε κι εμείς απαντάμε

  Είναι επίσημη αντιπροσωπεία CITROEN η Α.Μακρής ΑΕ;

  Με εμπειρία 35 χρόνων στον χώρο του αυτοκινήτου, η Α. Μακρής ΑΕ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας και Επισκευαστής CITROEN.

  Θα βρω διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα CITROEN που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Α. Μακρής;

  Στη CITROEN Α. Μακρής μπορείς να βρεις καθώς και να testάρεις όλα τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Κλείσε ένα ραντεβού για να μάθεις περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

  Πως μπορώ να μάθω την ιστορία των μοντέλων της CITROEN;

  Ανακάλυψε τα μοντέλα που έχουν δημιουργήσει την ιστορία της Citroen πατώντας ΕΔΩ

  Στην αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής μπορώ να βρω και μεταχειρισμένα;

  Στην A. Μακρής παρέχουμε μοναδικές προσφορές σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα CITROEN. Θα τα βρεις στην αντιπροσωπεία της Α. Μακρής, στη Λεωφ. Κηφισίας 292 στο Χαλάνδρι.  Δείτε τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα μας εδώ https://makris.car.gr/cars/

  CITROEN Aftersales: Τι προσφέρει η αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής;

  Στην Α. Μακρής, ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROEN θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις για service του οχήματός σου, γνήσια ανταλλακτικά, σύγχρονες εγκαταστήσεις, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και την τεχνογνωσία 35 πλέον ετών.

  Πώς μπορώ να μαθαίνω τα τελευταία νέα της CITROEN;

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που θα βρεις πιο κάτω και μάθε πρώτος όλα τα νέα και τις προσφορές που προσφέρει η αντιπροσωπεία  CITROEN Α. Μακρής.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία