Από:
41.100€

To Citroën Jumpy Van αποτελεί τον κύριο εκφραστή της νέας γενιάς επαγγελματικών αυτοκινήτων της Citroën. Αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται από μοντέρνα και δυναμική σχεδιάση προσφέροντας παράλληλα κορυφαίες μεταφορικές λύσεις και δυνατότητες, εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και τεχνολογία αιχμής που μέχρι σήμερα συναντούσες μόνο σε επιβατικά αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

 

ΕΝΑ JUMPY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ως συνεργάτης των επαγγελματιών, το Citroën Jumpy προσφέρει δύο εκδόσεις προσαρμοσμένες σε όλα τα επαγγέλματα: την έκδοση Driver που διατίθεται σε μεγέθη M και XL, σχεδιασμένη για μακρινά ταξίδια, και την έκδοση Cityvan της οποίας το μέγεθος XS (4,60 m) είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κυκλοφορία στην πόλη.

 

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ως συνεργάτης στην καθημερινή ζωή, το Citroën Jumpy προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως το Moduwork, ένας τρόπος ανύψωσης του πλευρικού καθίσματος του συνοδηγού για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους. Με τις εκδόσεις SuperCab, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ της μεταφοράς ανθρώπων και της φόρτωσης.

 

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΝΕΣΗ

Τα μπροστινά καθίσματα του Citroën Jumpy έχουν σχεδιαστεί εργονομικά: η υψηλή θέση οδήγησης σας επιτρέπει να κυριαρχείτε στο δρόμο. Το φορτηγάκι είναι εξαιρετικά άνετο στην οδήγηση χάρη στο καλά αποσβεσμένο σύστημα κίνησής του. Οι συρόμενες πόρτες του με hands-free προσφέρουν πραγματική άνεση στην καθημερινή χρήση. Τέλος, η καμπίνα διαθέτει ένα tablet γραφής και μια θήκη tablet κατάλληλη για tablet έως 11″.

 

ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Όλα τα βοηθήματα οδήγησης είναι διαθέσιμα στο Citroën Jumpy για να σας συνοδεύουν και να κάνουν τις καθημερινές σας επαγγελματικές διαδρομές ασφαλέστερες.

 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Citroën Jumpy σας προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες και πρακτικές συνδεδεμένες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Free2move για τη βελτιστοποίηση του στόλου οχημάτων σας.

 

Ë-JUMPY – 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του επαγγελματία στις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις. Διαθέτει δύο επιλογές μπαταριών, προσφέροντας δύο επίπεδα αυτονομίας:

– Μπαταρία 50 kWh με αυτονομία 230 χλμ στον κύκλο WLTP

– Μπαταρία 75 kWh με αυτονομία 330 χλμ στον κύκλο WLTP

 • Ταχεία φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.
 • Κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά τη χρηστικότητα και τον εξοπλισμό: 100% Jumpy.
 • Η οδήγηση στο πρόγραμμα ‘comfort’ είναι δυναμική, ήρεμη και άνετη:

– Κινητήρας ισχύος 100 kW (136 hp)

 • Πρόσβαση σε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή με ηλεκτροκίνηση (εξ αποστάσεως προγραμματισμός φόρτισης, προγραμματισμός ταξιδίου κλπ).

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Η μπαταρία του 100% ηλεκτρικού Citroën ë-Jumpy είναι τοποθετημένη στο σασί του αυτοκινήτου, ώστε να διατηρηθεί ο ωφέλιμος όγκος και οι ικανότητες φόρτωσης που έχουν κάνει το Jumpy σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

 • 3 επιλογές μήκους αμαξώματος: XS, M και XL,
 • Όγκος χώρου φόρτωσης από 4.6 μ3 έως 6.6 μ3,
 • Ωφέλιμο φορτίο έως 1.275 κιλά,
 • Ωφέλιμο μήκος φόρτωσης έως 4μ. με το σύστημα moduwork®,
 • Mέγιστο εξωτερικό ύψος έως 1.90μ (στις εκδόσεις XS και M) και 1.94μ (στην έκδοση XL) εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα κλειστά παρκινγκ.

 

Ë-COMFORT: ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy δίνει μία νέα διάσταση στην έννοια της άνεσης ενισχύοντας σημαντικά την ηρεμία και την ευεξία κατά την οδήγηση:

 • Ελέυθερη πρόσβαση σε περιοχές ελεγχόμενης κυκλοφορίας (όριο εκπομπών ρύπων CO2)
 • Μηδενικές εκπομπές ρύπων, μηδενικός θόρυβος, μηδενικό άγχος: καθόλου κραδασμοί, κανένας θόρυβος από τον κινητήρα
 • Ισχύς και ροπή άμεσα διαθέσιμες για άμεση και ομαλή επιτάχυνση
 • Εξ αποστάσεως προγραμματισμός της εσωτερικής θερμοκρασίας μέσω της εφαρμογής My Citroën ή μέσω της οθόνης αφής και της υπηρεσίας Connect Nav.
 • Έξυπνα κατανεμημένοι αποθηκευτικοί χώροι στον χώρο των επιβατών.

Είναι τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα που θα εκτιμήσετε στις καθημερινές σας διαδρομές που δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

 

15 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy διαθέτει 15 τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης:

 • Ευκολότερη οδήγηση χάρη στο έγχρωμο HUD (head-up display), το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Top Rear Vision και το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control.
 • Υποστήριξη ασφαλούς οδήγησης χάρη στο σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ορίου ταχύτητας και ελέγχου τυφλών σημείων (Blind Spot Monitoring)
 • Πρόληψη επικείμενου ατυχήματος χάρη στο σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής του οδηγού (Driver Attention Alert) ή το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Active Safety Brake)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy προσφέρει 3 επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το σύστημα Connect Nav με φωνητικές εντολές, το σύστημα Connect Play συμβατό με Apple CarPlay and Android Auto και το σύστημα Connect Assist με λειτουργία κλήσεων έκτακτης ανάγκης και οδικής βοήθειας.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ CITROËN JUMPY

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CITROËN JUMPY

L2

L2

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Μήκος / Ύψος) 4.959 mm | ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Μήκος / Ύψος) 1.9 mm | ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 5.3 m3 | ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 1.033 kg

L3

L3

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Μήκος / Ύψος) 5.306 mm | ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Μήκος / Ύψος) 1.94 mm | ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 6.1 m3 | ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 1.318 kg

CITROËN JUMPY VAN Test Drive

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για test drive στην CITROEN A. Μακρής και λάβετε μοναδικές προσφορές.

Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Αντιπροσωπεία CITROEN Μακρής
  Εσείς ρωτάτε κι εμείς απαντάμε

  Είναι επίσημη αντιπροσωπεία CITROEN η Α.Μακρής ΑΕ;

  Με εμπειρία 35 χρόνων στον χώρο του αυτοκινήτου, η Α. Μακρής ΑΕ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας και Επισκευαστής CITROEN.

  Θα βρω διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα CITROEN που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Α. Μακρής;

  Στη CITROEN Α. Μακρής μπορείς να βρεις καθώς και να testάρεις όλα τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Κλείσε ένα ραντεβού για να μάθεις περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

  Πως μπορώ να μάθω την ιστορία των μοντέλων της CITROEN;

  Ανακάλυψε τα μοντέλα που έχουν δημιουργήσει την ιστορία της Citroen πατώντας ΕΔΩ

  Στην αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής μπορώ να βρω και μεταχειρισμένα;

  Στην A. Μακρής παρέχουμε μοναδικές προσφορές σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα CITROEN. Θα τα βρεις στην αντιπροσωπεία της Α. Μακρής, στη Λεωφ. Κηφισίας 292 στο Χαλάνδρι.  Δείτε τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα μας εδώ https://makris.car.gr/cars/

  CITROEN Aftersales: Τι προσφέρει η αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής;

  Στην Α. Μακρής, ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROEN θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις για service του οχήματός σου, γνήσια ανταλλακτικά, σύγχρονες εγκαταστήσεις, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και την τεχνογνωσία 35 πλέον ετών.

  Πώς μπορώ να μαθαίνω τα τελευταία νέα της CITROEN;

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που θα βρεις πιο κάτω και μάθε πρώτος όλα τα νέα και τις προσφορές που προσφέρει η αντιπροσωπεία  CITROEN Α. Μακρής.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία