Από:
41.100€

To Citroën Jumpy Van αποτελεί τον κύριο εκφραστή της νέας γενιάς επαγγελματικών αυτοκινήτων της Citroën. Αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται από μοντέρνα και δυναμική σχεδιάση προσφέροντας παράλληλα κορυφαίες μεταφορικές λύσεις και δυνατότητες, εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και τεχνολογία αιχμής που μέχρι σήμερα συναντούσες μόνο σε επιβατικά αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

 

ΕΝΑ JUMPY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ως συνεργάτης των επαγγελματιών, το Citroën Jumpy προσφέρει δύο εκδόσεις προσαρμοσμένες σε όλα τα επαγγέλματα: την έκδοση Driver που διατίθεται σε μεγέθη M και XL, σχεδιασμένη για μακρινά ταξίδια, και την έκδοση Cityvan της οποίας το μέγεθος XS (4,60 m) είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κυκλοφορία στην πόλη.

 

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ως συνεργάτης στην καθημερινή ζωή, το Citroën Jumpy προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως το Moduwork, ένας τρόπος ανύψωσης του πλευρικού καθίσματος του συνοδηγού για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους. Με τις εκδόσεις SuperCab, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ της μεταφοράς ανθρώπων και της φόρτωσης.

 

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΝΕΣΗ

Τα μπροστινά καθίσματα του Citroën Jumpy έχουν σχεδιαστεί εργονομικά: η υψηλή θέση οδήγησης σας επιτρέπει να κυριαρχείτε στο δρόμο. Το φορτηγάκι είναι εξαιρετικά άνετο στην οδήγηση χάρη στο καλά αποσβεσμένο σύστημα κίνησής του. Οι συρόμενες πόρτες του με hands-free προσφέρουν πραγματική άνεση στην καθημερινή χρήση. Τέλος, η καμπίνα διαθέτει ένα tablet γραφής και μια θήκη tablet κατάλληλη για tablet έως 11″.

 

ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Όλα τα βοηθήματα οδήγησης είναι διαθέσιμα στο Citroën Jumpy για να σας συνοδεύουν και να κάνουν τις καθημερινές σας επαγγελματικές διαδρομές ασφαλέστερες.

 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Citroën Jumpy σας προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες και πρακτικές συνδεδεμένες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Free2move για τη βελτιστοποίηση του στόλου οχημάτων σας.

 

Ë-JUMPY – 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του επαγγελματία στις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις. Διαθέτει δύο επιλογές μπαταριών, προσφέροντας δύο επίπεδα αυτονομίας:

– Μπαταρία 50 kWh με αυτονομία 230 χλμ στον κύκλο WLTP

– Μπαταρία 75 kWh με αυτονομία 330 χλμ στον κύκλο WLTP

 • Ταχεία φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.
 • Κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά τη χρηστικότητα και τον εξοπλισμό: 100% Jumpy.
 • Η οδήγηση στο πρόγραμμα ‘comfort’ είναι δυναμική, ήρεμη και άνετη:

– Κινητήρας ισχύος 100 kW (136 hp)

 • Πρόσβαση σε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή με ηλεκτροκίνηση (εξ αποστάσεως προγραμματισμός φόρτισης, προγραμματισμός ταξιδίου κλπ).

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Η μπαταρία του 100% ηλεκτρικού Citroën ë-Jumpy είναι τοποθετημένη στο σασί του αυτοκινήτου, ώστε να διατηρηθεί ο ωφέλιμος όγκος και οι ικανότητες φόρτωσης που έχουν κάνει το Jumpy σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

 • 3 επιλογές μήκους αμαξώματος: XS, M και XL,
 • Όγκος χώρου φόρτωσης από 4.6 μ3 έως 6.6 μ3,
 • Ωφέλιμο φορτίο έως 1.275 κιλά,
 • Ωφέλιμο μήκος φόρτωσης έως 4μ. με το σύστημα moduwork®,
 • Mέγιστο εξωτερικό ύψος έως 1.90μ (στις εκδόσεις XS και M) και 1.94μ (στην έκδοση XL) εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα κλειστά παρκινγκ.

 

Ë-COMFORT: ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy δίνει μία νέα διάσταση στην έννοια της άνεσης ενισχύοντας σημαντικά την ηρεμία και την ευεξία κατά την οδήγηση:

 • Ελέυθερη πρόσβαση σε περιοχές ελεγχόμενης κυκλοφορίας (όριο εκπομπών ρύπων CO2)
 • Μηδενικές εκπομπές ρύπων, μηδενικός θόρυβος, μηδενικό άγχος: καθόλου κραδασμοί, κανένας θόρυβος από τον κινητήρα
 • Ισχύς και ροπή άμεσα διαθέσιμες για άμεση και ομαλή επιτάχυνση
 • Εξ αποστάσεως προγραμματισμός της εσωτερικής θερμοκρασίας μέσω της εφαρμογής My Citroën ή μέσω της οθόνης αφής και της υπηρεσίας Connect Nav.
 • Έξυπνα κατανεμημένοι αποθηκευτικοί χώροι στον χώρο των επιβατών.

Είναι τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα που θα εκτιμήσετε στις καθημερινές σας διαδρομές που δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

 

15 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy διαθέτει 15 τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης:

 • Ευκολότερη οδήγηση χάρη στο έγχρωμο HUD (head-up display), το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Top Rear Vision και το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control.
 • Υποστήριξη ασφαλούς οδήγησης χάρη στο σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ορίου ταχύτητας και ελέγχου τυφλών σημείων (Blind Spot Monitoring)
 • Πρόληψη επικείμενου ατυχήματος χάρη στο σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής του οδηγού (Driver Attention Alert) ή το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Active Safety Brake)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το 100% ηλεκτρικό Citroën ë-Jumpy προσφέρει 3 επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το σύστημα Connect Nav με φωνητικές εντολές, το σύστημα Connect Play συμβατό με Apple CarPlay and Android Auto και το σύστημα Connect Assist με λειτουργία κλήσεων έκτακτης ανάγκης και οδικής βοήθειας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία