Από:
6.990€
Ισχύς ως:
8
HP
Μέγιστη ταχύτητα:
45
km/h

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

Με σεβασμό στο περιβάλλον χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης, το AMI προσφέρει εύκολη και απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων. Ένας νέος τρόπος μετακίνησης που ανταποκρίνεται στα αστικά ζητήματα κινητικότητας του σήμερα και του αύριο.

 

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

Η τεχνολογία της 100% ηλεκτροκίνησης δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να κινείται εντελώς αθόρυβα, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερη άνεση και ηρεμία στους επιβάτες του.

 

ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ 16 ΕΤΩΝ*

Με δίπλωμα ή χωρίς, το ΑΜΙ φτιάχτηκε για εσάς. Χάρη στη σταθερότητα και τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα των 45χλμ/ώ, το ΑΜΙ σας εξασφαλίζει άνετη και εύκολη οδήγηση. Το AMI μπορεί να οδηγηθεί εξίσου εύκολα από έναν έφηβο, νέους ή ενήλικες για σύντομες διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Το Citroën AMI αποτελεί επίσης μια ιδανική λύση για καθημερινές διαδρομές όπως σπίτι-γραφείο. Μπορεί να οδηγηθεί από 16 χρονών με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (κατηγορία ΑΜ).

*Χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Με βάση τις κατηγορίες αδειών οδήγησης (όπως διαμορφώνονται με το Π.Δ. 51/2012), απαιτείται άδεια οδήγησης κατηγορίας ΑΜ με ελάχιστο όριο ηλικίας το 16ο έτος για την χορήγηση αυτής. https://www.yme.gov.gr/metafores/adeies-odigisis

 

ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η οδήγηση του AMI είναι ιδιαίτερα απλή διότι απουσιάζει μοχλός ταχυτήτων ή συμπλέκτης. Ο επιλογέας αλλαγής προγράμματος κίνησης διαθέτει μόνον 3 πλήκτρα: D, N και R για οδήγηση, νεκρά, ή όπισθεν αντίστοιχα.

 

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 3ΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Συνδέστε το ενσωματωμένο καλώδιο που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού, σε μια συμβατική πρίζα, και φορτίστε το AMI σε μόλις 3 ώρες.

 

75 ΧΛΜ. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Το AMI προσφέρει αυτονομία κατάλληλη για τις σύντομες καθημερινές σας διαδρομές. Πολύ μεγαλύτερη από τη μέση απόσταση που διανύετε κάθε μέρα, σας εξασφαλίζει άνετη μετάβαση σε ένα ραντεβού, στο γραφείο σας ή σε μία βόλτα με φίλους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Αντιπροσωπεία CITROEN Μακρής
  Εσείς ρωτάτε κι εμείς απαντάμε

  Είναι επίσημη αντιπροσωπεία CITROEN η Α.Μακρής ΑΕ;

  Με εμπειρία 35 χρόνων στον χώρο του αυτοκινήτου, η Α. Μακρής ΑΕ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος, Διανομέας και Επισκευαστής CITROEN.

  Θα βρω διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα CITROEN που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Α. Μακρής;

  Στη CITROEN Α. Μακρής μπορείς να βρεις καθώς και να testάρεις όλα τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Κλείσε ένα ραντεβού για να μάθεις περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

  Πως μπορώ να μάθω την ιστορία των μοντέλων της CITROEN;

  Ανακάλυψε τα μοντέλα που έχουν δημιουργήσει την ιστορία της Citroen πατώντας ΕΔΩ

  Στην αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής μπορώ να βρω και μεταχειρισμένα;

  Στην A. Μακρής παρέχουμε μοναδικές προσφορές σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα CITROEN. Θα τα βρεις στην αντιπροσωπεία της Α. Μακρής, στη Λεωφ. Κηφισίας 292 στο Χαλάνδρι.  Δείτε τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα μας εδώ https://makris.car.gr/cars/

  CITROEN Aftersales: Τι προσφέρει η αντιπροσωπεία CITROEN Α. Μακρής;

  Στην Α. Μακρής, ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROEN θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις για service του οχήματός σου, γνήσια ανταλλακτικά, σύγχρονες εγκαταστήσεις, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και την τεχνογνωσία 35 πλέον ετών.

  Πώς μπορώ να μαθαίνω τα τελευταία νέα της CITROEN;

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που θα βρεις πιο κάτω και μάθε πρώτος όλα τα νέα και τις προσφορές που προσφέρει η αντιπροσωπεία  CITROEN Α. Μακρής.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία