Από:
32.400€
Ισχύς ως:
150
HP

Κάντε το τώρα δικό σας με 20% χαμηλότερο επιτόκιο, με όφελος έως 450€ & 12μηνη ασφάλιση.

*Ισχύει με το πρόγραμμα Škoda Easy Driving. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ

 

Ανακάλυψε το νέο ŠKODA KODIAQ. Το ŠKODA KODIAQ εντυπωσιάζει με 4×4 επιδόσεις, δυνατές αποδόσεις και 7 θέσεις για να σε οδηγήσει σε κάθε προορισμό με άνεση. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, το νέο Kodiaq θα σας πάει εκεί άνετα. Η τετρακίνηση αποτελεί μια πρόσκληση για οδήγηση του οχήματος σε διαδρομές εκτός δρόμου, ενώ με τη μοναδική επιγραφή Škoda, το όχημα δηλώνει με περηφάνεια την οικογένειά του.

 

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

Η διάθεση για εξερεύνηση ξεκινά από το σπίτι. Ή μάλλον από τον δρόμο. Το ανθεκτικό και ευρύχωρο ŠKODA KODIAQ είναι πρόθυμο να μετατρέψει την κάθε οικογενειακή απόδραση σε ταξίδι εξερεύνησης. Το αυτοκίνητο αποκαλύπτει γρήγορα τις άγριες φιλοδοξίες του, χάρη σε μία εντυπωσιακή σχεδίαση που ενσωματώνει προστατευτικά στοιχεία παντού, όπως τα καλύμματα των θόλων των τροχών και οι ενισχυμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Μαζί με τους εντυπωσιακούς προβολείς LED Matrix, μία σειρά συστημάτων υποστήριξης οδήγησης φροντίζουν για την ασφάλειά σας σε όλα τα ταξίδια περιπέτειας. Η άνεση είναι εξασφαλισμένη χάρη στα εμπρός καθίσματα Ergo. Οι μεγαλύτερες οικογένειες μπορούν να επιλέγουν την επταθέσια έκδοση, και οι πιο περιπετειώδεις να διαχειρίζονται κάθε είδους εδαφικές συνθήκες με την προαιρετική τετρακίνηση (4×4 drive).

 

Εξωτερική εμφάνιση

Το νέο Škoda Kodiaq χαρακτηρίζεται για τον ιδανικό του συνδυασμό κομψών γραμμών, δυναμικών καμπυλών και στιβαρής εμφάνισης που το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο.

 

Εσωτερικό φιλικό για οικογένειες

Τα επτά καθίσματα και ο μεγάλος χώρος αποσκευών είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ευρύχωρου εσωτερικού. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι υπάρχει άπλετος χώρος στα μπροστινά καθίσματα και στα καθίσματα της δεύτερης σειράς.

 

Επίπεδο ανέσεων που εθίζει

Το KODIAQ μπορεί να μετατρέψει ένα συνηθισμένο ταξίδι σε απολαυστική εμπεaιρία. Αφεθείτε στην αίσθηση πολυτέλειας που σας προσφέρει ακόμα και στις καθημερινές διαδρομές σας. Θα συνηθίσετε με τέτοιο τρόπο την υψηλής ποιότητας ηχομόνωση και την άνεση της ανάρτησης ώστε να μη θέλετε να την αποχωριστείτε ποτέ.

 

Simply Clever

Η ζωή είναι ευκολότερη με πρακτικό εξοπλισμό. Γι’ αυτό, το KODIAQ εφοδιάζεται με χαρακτηριστικά που βασίζονται στις πραγματικές σας ανάγκες και περιλαμβάνει λύσεις Simply Clever, για να μη προβληματίζεστε σε τίποτα, ακόμα και όταν το μόνο που ψάχνετε είναι ένα μέρος για να ακουμπήσετε τον ποτήρι σας.

 

Ενθουσιασμός χωρίς όρια

Ένα μεγάλο SUV αναμένεται δικαιολογημένα να είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών δυνατοτήτων. Η έξυπνη τετρακίνηση, το πρόγραμμα Off-Road, το Hill-Descent Control και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος ανοίγουν τον δρόμο για εκτός δρόμου περιπέτειες.

 

Πλήρης συνδεσιμότητα

Η προηγμένη συνδεσιμότητα του νέου Kodiaq διευκολύνει την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου και σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως και αναπαυτικά.

 

Travel Assist

Το Travel Assist καθώς και η ανώτερη έκδοσή του συνδυάζουν τις λειτουργίες αρκετών συστημάτων υποβοήθησης ώστε να νιώθετε ασφάλεια και άνεση, σε κάθε είδους διαδρομή. Για μέγιστη ασφάλεια, το σύστημα πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς από τον οδηγό. Γι’ αυτό, ένα τιμόνι capacitive ανιχνεύει την αφή του οδηγού και λειτουργεί ως διαδραστική επιφάνεια για το σύστημα. Εάν ο οδηγός αφήσει το τιμόνι από τα χέρια του, αυτό ανιχνεύεται άμεσα χάρη στη νέα τεχνολογία.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ

Κάθε οικογένεια έχει μία διαφορετική ιστορία: Συχνές αποδράσεις στα βουνά, μία περιπέτεια στην πόλη, ή ταξίδια εξερεύνησης off-road. Όποια κι αν είναι η ιστορία, έχουμε την κατάλληλη εναλλακτική πρόταση για κάθε οικογένεια. Και σε κάθε περίπτωση, προσφέρουμε δυναμικές επιδόσεις με εξαιρετική κατανάλωση.

 

Σύστημα Δυναμικού Ελέγχου Πλαισίου (DCC)

Απολαύστε τις υψηλές επιδόσεις του αυτοκινήτου σας με μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Το Dynamic Chassis Control (DCC) αξιολογεί συνεχώς τις οδηγικές συνθήκες (φρενάρισμα, επιτάχυνση, στροφή), προσαρμόζοντας τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Από το μενού του infotainment, επιλέγετε ένα από τα τρία προγράμματα ανάλογα με τις απαιτήσεις: Comfort, Normal ή Sport.

 

Κινητήρες

Εάν προτιμάτε βενζινοκινητήρες μπορείτε να επιλέξτε την έκδοση 150 PS σε συνδυασμό με εμπρόσθια κίνηση (FWD). Η γκάμα diesel περιλαμβάνει ένα πετρελαιοκινητήρα 150 PS που συνδυάζεται με FWD και 4×4 drive.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία