Από:
20.200€

To ΚΑΜIQ, το απόλυτο compact SUV της ŠKODA, συνδυάζει τα κλασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τη σπορ εμφάνιση, με την πρακτικότητα ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης.

Με τη χαρακτηριστική σχεδίαση της μάρκας, εξωτερικά ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Με τη φαρδιά μάσκα, τους διαιρούμενους προβολείς full LED και τα δυναμικά εμπρός και πίσω φλάς.

Εσωτερικά το KAMIQ προσφέρει στους επιβάτες μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και άνεση χάρη στο εσωτερικό πλάτος, στο χώρο για τα γόνατα και στο εσωτερικό ύψος που διαθέτει, αλλά και τον χώρο αποσκευών που φτάνει τα 1.395l χωρητικότητας.

Η χαρακτηριστική εργονομία της ŠKODA είναι εμφανής  και στο κομψό ταμπλό, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τον Ψηφιακό Πίνακα Οργάνων 10,25″ (Virtual Cockpit), που παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες, καθώς και στην οθόνη του συστήματος Infotainment των 9,2” για online άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες ŠKODA CONNECT.

Με υψηλές προδιαγραφές παθητικής ασφάλειας και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης όπως το Lane Assist, Front Assist με City Emergency Brake και Side Assist, η ŠKODA εξοπλίζει το KAMIQ με καινοτόμα συστήματα που σας προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια.

Το νέο ŠKODA KAMIQ διατίθεται στις εκδόσεις: ACTIVE, AMBITION, STYLE με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης, TSI και με κινητήρα CNG φυσικού αερίου, G TEC.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία