Από:
20.300€
Μέγιστη ταχύτητα:
203
km/h

Και σε έκδοση Φυσικού Αερίου G-TEC

 

 • Στο ŠKODA SCALA έχει απονεμηθεί το βραβείο “Red Dot” για τη σχεδίαση προϊόντος.
 • Σε αυτή τη δυναμική σχεδίαση κρύβονται άφθονος χώρος και ευελιξία.
 • Οι προαιρετικοί προβολείς Full LED φωτίζουν με ασφάλεια τον δρόμο.
 • Με τις τέλειες αναλογίες του, το SCALA παρέχει μια σύγχρονη και sport εικόνα.
 • Το πίσω τμήμα διαθέτει πίσω φώτα full LED με δυναμικό πίσω φλας.
 • Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας του SCALA με μεγαλύτερο πίσω παρμπρίζ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η άψογη εξωτερική σχεδίαση, η οποία βασίζεται στο πρωτότυπο όχημα VISION RS, επιδεικνύει δυναμικά στοιχεία και μια θεαματική αλληλεπίδραση του φωτός με τη σκιά.

Η δυναμική εμφάνιση του ŠKODA SCALA που προκαλεί το συναίσθημα, προσδίδει σε αυτό το πεντάπορτο hatchback μια τόσο ισχυρή ταυτότητα, ώστε, οδηγώντας το, ποτέ δεν θα περνάτε απαρατήρητοι. Απολαμβάνετε κάθε μέρα τη σύγχρονη, διαχρονική σχεδίαση, η οποία ωριμάζει με την πάροδο των χρόνων.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το εσωτερικό ακολουθεί το παράδειγμα της δυναμικής σχεδίασης του εξωτερικού. Συνδυάζει τη χαρακτηριστική εργονομία των οχημάτων της ŠKODA και τη συναισθηματικά φορτισμένη σχεδίαση, γεμάτη κομψές καμπύλες. Περιβάλλεστε από μαλακά υλικά, την οθόνη infotainment έως 9,2 ιντσών, και άφθονο χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το εντελώς καινούργιο εσωτερικό, σχεδιασμένο από τον Έλληνα Δημήτρη Δαρκούδη, αντανακλά τη σύγχρονη αισθητική του αμαξώματος. Στο ευρύχωρο εσωτερικό κυρίαρχη θέση κατέχουν ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων, οι μαλακές στην υφή επιφάνειες του ταμπλό και η ανεξάρτητη οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Η χαρακτηριστική εργονομία της SKODA είναι αξεπέραστη.

ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η προσοχή του SCALA σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, είναι εμπνευσμένη από τα πολυτελή αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο διαθέτει πληθώρα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, έως και 9 αερόσακους, και eCall. Η μέγιστη βαθμολογία των 5 αστεριών αποδεικνύει το επίπεδο ασφάλειας στο ŠKODA SCALA.

Στο Euro NCAP το ŠKODA SCALA συγκέντρωσε με πέντε αστέρια την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, κάτι που αποδεικνύει την ιδανική προστασία των επιβατών του αυτοκινήτου.

Στην κατηγορία Προστασία Ενήλικων Επιβατών, το SCALA έλαβε βαθμολογία 97 τοις εκατό. Αυτή είναι μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία του Euro NCAP. Οι κριτές έδωσαν επίσης τους μέγιστους έξι βαθμούς για την προστασία ποδηλατιστών, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα του Front Assist με Προνοητική Προστασία Πεζών και Ποδηλατιστών.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ

Το ŠKODA SCALA διαθέτει την ευελιξία και ευρυχωρία που το καθιστά έτοιμο για οποιαδήποτε συγκυρία. Με ευκολία θα αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο πρακτικά διαμορφωμένος χώρος αποσκευών με πολυάριθμα σημεία στερέωσης και γάντζους έχει χωρητικότητα 467 λίτρα. Με κατεβασμένες τις διαιρούμενες 60/40 πλάτες των πίσω καθισμάτων, ο όγκος του χώρου αποσκευών αυξάνεται στα 1.410 λίτρα.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Παρά το μικρό κυβισμό του, ο υπερτροφοδοτούμενος 3κύλινδρος κινητήρας προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι το χαμηλό βάρος, μόλις 78 κιλά.

 • 1.0 TSI 95 PS 5 σχέσεις χειροκίνητο
 • 1.0 TSI 110 PS 6 σχέσεις χειροκίνητο
 • 1.0 TSI 110 PS 7 σχέσεις αυτόματο DSG

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία